Vetřelec: Únos

Sci-Fi

USA, 2005, 90 min

Eric Forsberg

• Campbell

Jeden z nejstarších filmů od Asylumu, no a takhle jsem k němu i přistupoval, to znamená nečekat dobrý příběh, efekty prostě nic. V dnešní době kdy si samo Asylum uvědomuje že se neberou vážně se dokážu u jejich filmech bavit, dříve to ale nebylo, a tak se film bral neobyčejně vážně a tak to bohužel dopadlo. Herci na začátku jsou na zabití jejich dialogy příšerné. A člověk se po půl hodině dokonale nudí, takže ne tohle se nelíbilo nějak extra ani mě. Ale aspoň ty vetřelci vypadaly fajn a i pár aspoň koukatelných scén by se našlo.(7.12.2011)

• StrYke

Rozmýšlel jsem se mezi jednou hvězdičkou a mezi ODPADEM!... Nakonec jsem však shledal, že film měl docela pěkné provedení Vetřelce, a to si nějaké to ocenění zaslouží... 10%(15.12.2010)

• mirec88

To videlo len 70 ľudí vrátane mňa? Fíha, tak ani sa nečudujem, že tak málo po takom strašnom filme. O ničom, nuda, hnusné interiéry "nemocnice", ktorú točili asi niekde v podzemí alebo kde. Hnusné masky, sliz a prapodivný príbeh. Ďakujem, Asylum, ale toto nebolo ani vtipné.(8.3.2012)

• oveckaoa

Od režiséra filmu Megapiraňa :-). Řitka Video (Filmag) nepřekvapil/a a do oběhu poslala další sračku přitom námět není špatný ale zpracování strašné. Blondýna v filmu dává řečem že blondýny jsou blbé korunu a napadá mě proč jí vymývaly mozek když pochybuji že nějaký vůbec měla. Celý začátek je nicméně vtipný uvidí nějaký záblesk a natočí to na kameru a přehrávají. Jeden to komentuje já něco vidím druhý to je paprsek světla :-) pak druhý tady to je a ta blondýna to je strom fakt mazec :-)(26.12.2010)

• drankeryth

Co som komu zle urobil, ze som natrafil na tento srackovy film? Absolutna hlupost, nulove masky mimozemstanov, neatraktivne herecke vykony, ktore maju blizko k debilizmu a interiery liecebne, katastrofa. Nic pozitivne som nevidel na tomto akoze sci-fi filme. Vyhnite sa mu velkou oklukou a ani sa jednym okom nepozrite na neho, pretoze tak riskujete, ze si pokazite naladu, ked uvidite tento odpad.(20.6.2011)

• veverysiak

Tak toto si komentár naozaj nezaslúži.(27.12.2010)

• HAUY

WTF !!!! Skade maju peniaze na take hovadiny(1.1.2011)