Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Požádala o pomoc nájemného vraha, aby jí naučil zacházet s pistolí. Musí se pomstít mužům, kteří vyvraždili její rodinu. (TV Barrandov)

Recenze (4)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nebýt nálepky The Asylum, klidně bych to bral jen jako ucouraný, levný western jednoduchého, nepříliš záživného příběhu. Co nemohu stále překousnout, je nevysvětlený důvod, proč padouši vlastně vyvraždili rodinu hrdinky, či spíš jaký byl opravdový motiv pomsty, než strohé „zabil jsi mého bezbranného otce“. Postav celkově pár, kromě hrdinky samozřejmý zamlklý hrdina ve formě lovce odměn a již zmínění padouši, z nichž se jeden i choval jako nepadouch, ačkoliv jeho další činy si trochu protiřečily. Herecké výkony samozřejmě dost podprůměrné, prostředí docela ucházející (i když scénu odehrávající se za kulisami nemohu moc prominout), ale abych řekl pravdu, i přes celkově průměrný kabátek mě ta roztahanost vyloženě nudila. Ono točit něco tak, aby to dokázalo vyplnit celých (a zde úmorných) 92 minut, není zrovna moc chytré. Kdyby to mělo alespoň nějaké překvapivé, či napínavé prvky... ale to ani omylem. 30% ()

VanillaIce 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek westernů, ale co je moc, to je moc! Hrozní herci- obzvláště herečky jsou příšerný a ten děj!!!! Ty zápletky! A ten konec! Doporučuju se obloukem vyhnout! ()

Reklama

ellysium 

všechny recenze uživatele

Ono to není až tak hrozný.Má to bejt western a je to western.Hreci jsou sice křečovití,děj jasný,ale na asylum je to mistrovskej kousek.Na zabití večera dobrý ()

Nekromant 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to není :-) Herci jsou toporní a děj trapný, ale je to roztomilé. Láska, pomsta, spravedlnost, rychlé kolty a žena, co se chce naučit střílet, proč nedat šanci jednoduchosti a sentimentu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama