Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Něco více, něco méně povedené, celkově bych řekl, že některé vtípky a narážky a situace by ocenili víc dospělí, než děti, jenže dospělí se na tohle zase až tak moc nekoukají... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Také jsem dělal kaskadéra, protože nikdo nepřišel na můj metalový koncert na Měsíci, který časově kolidoval s mým toreadorským vystoupením v Tokiu a mou wrestlingovou charitou pro roztomilé UFO. Fakt nekecám! A to ani nejsem rezavá odtahovka. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Burák a jeho vyřídilka. Fantazii se meze nekladou. Logicky jsem se nejvíc pobavila u parodie na klasické noirovky Soukromé očko. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiaľ celovečerný, animovaný film z roku 2006 "Cars" som ešte nemal možnosť zhliadnúť. Zdá sa, že to budem musieť napraviť. Pretože som si zatiaľ pozrel tri alebo štyri časti z krátkometrážnej série "Cars Toon: Burákovy povídačky" a dosť dobre som sa pri nich pobavil. Spolupráca Walt Disney Pictures so štúdiom Pixar sa vypláca. Toto je len taký malý bonus, ale v prevedení od ľudí zo spomínaných filmových spoločností to pôsobí profesionálne a zábavne. Napríklad taká historka o tom ako boli Bourák a Lighting McQueen metalisti je teda kurňa dobrá. A ani ostatné časti, čo som videl, nie sú o nič horšie. *** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na celovečeráky to samozřejmě nemá ani v nejmenším, ale jako svižná pětiminutovka to bez problémů zabaví. Navíc u některých nápadů se dozajista zabaví i dospělí, takže u těchto animovaných epizod rozhodně trpět nebudou. 70% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

No kurňa! Některé povídky skončily doslova v příkopě (Kaskadér, Hasičák), jiné zas projely obloukem kolem mě (Burák na Měsíci, Burák v Tokiu)... zbytek dojel do cíle a více či méně pobavil, ale tyhle grotesky jako celek nemůžu hodnotit lépe než třemi hvězdami. Záležitost pro nejmenší diváky, případně největší fandy jinak skvělého filmu. Nebo oboje. 60% ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Komentátory, kteří rádi používají gastronomické metafory, bych rád upozornil, že chtějí-li vědět, co jsou tématicko-žánrové JEDNOHUBKY, měli by si dát Burákovy povídačky. Radost z jejich preciznosti mi sice zkazilo zjištění, že jde o doplňkový sortiment k prvoplánově komerčnímu produktu, ale konec konců je to vedle Pohádek o mašinkách s kouzelníkem Zababou jediný snesitelný seriál s dopravními prostředky jako postavami. (Navíc s nebývale dobrým českým dabingem.) ()

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Lepší i horší povídky, ale všechny tak na jedno brdo. Ovšem výborný český dabing v podání P. Novotného tomu dává šmrnc. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tradičně pěkná animace už snad nemůže nikoho zaskočit nebo překvapit. Tahounem jsou tu Burákovy povídačky, které jsou, zdá se, neuvěřitelné. Ale vždyť jste tam byli taky!? 68% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Burák vypráví Bleskovi McQueenovi o svých bývalých extrémních sportech a bizarních příhodách, kde má roli i sám McQueen, který schytá tu největší smůlu, ale ten si nic nepamatuje a ke konci Buráka odbyje. Ovšem potom se většinou objeví důkaz, že si nevymýšlel. Jako krátká věc mezi pořady pro středně velké děti fajn. Ta jakoby Tokijská jízda byl skvělý díl, ostatní se snadno ztratí mezi sebou. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Povedené krátké historky s Burákem a McQueenem. Je to vtipné, má to dobré zápletky a dětem se to líbí :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne všechny povídačky jsou dobré, některé jsou podprůměrné, ale Soukromé očko, UFO a Tokio to skvěle vynahrazují. Navíc je to krátké, vtipné, a příjemné je čekání na to, jak se v povídačce objeví i Blesk McQueen. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Je to zábavné, ale to je asi tak všetko. Na rozdiel od "regulérnych" pixarovských kraťasov nemajú Materove dobrodružstvá žiadnu pridanú hodnotu. Prídu, pobavia (tu viac tam menej) a zase odídu. Ale moje chlapčisko sa od toho nevie odtrhnúť, tak pokiaľ bolo cieľom osloviť pätročných, potom im to sakra že vyšlo ;) ()

Reklama

Reklama