Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

pitbull96 

všechny recenze uživatele

Z názoru grafiky se mi to moc líbí. Vyobrazení je totožné jako ve filmu, takže je vidět že do toho dávaj z PIXARU všechno. A toho si velmi vážím. Už tu taky byli ti, kteří na názvu filmu chtěli vybalit balík a natáčeli seriály. Ale problém vždy byl, že animace s porovnáním s filmem byla otřesná (Madagaskar, Kung fu panda). Ale zde se nemaj za co stydět, naštěstí pro diváky.... 3* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Devět různě krátkých grotesek, resp. povídaček o Burákově vpravdě bohaté minulosti (kaskadér, hasič/doktor, wrestler, toreador, ufolog, soukromé očko, metalista, astronaut, tuningový drifter). Samozřejmě jsou zacílené na dětské diváky, ale spoustu vtípků, detailů a žánrových parafrází ocení spíše ti dospělejší. Protože se princip nemění, je těch 35 minut najednou docela velká porce, lépe tedy konzumovat jednotlivě. ()

Reklama

Radek273 

všechny recenze uživatele

Burák si hraje na hasiče (1), kaskadéra (3), toreadora (3), pak je v Tokyu (2), vidí UFO "Bouráka" (3), stává se wrestlerem (3), rockerem (1), kosmonautem (1), detektivem (2), je přestavěný na akrobatické letadlo (4) a nakonec cestuje časem (0). A vše končí "..a ty si nevzpomínáš, Blesku?!" No, zkrátka hodně laciné! ()

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nenápadité... každý minipříběh má přesně shodnou linii s jakýmkoli jiným... ždáný vtip, překvapení, ani nápad... jediná (snad i za tři hvězdičky) epizoda která za něco stojí je detektivní parodie na klasické filmy. Jinak hrůza! (nechápu jak může mít tohle takové ohodnocení ve srovnání s podhodnocenou dvojkou Aut, která má alespoň příběh!) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Burák vypráví Bleskovi McQueenovi o svých bývalých extrémních sportech a bizarních příhodách, kde má roli i sám McQueen, který schytá tu největší smůlu, ale ten si nic nepamatuje a ke konci Buráka odbyje. Ovšem potom se většinou objeví důkaz, že si nevymýšlel. Jako krátká věc mezi pořady pro středně velké děti fajn. Ta jakoby Tokijská jízda byl skvělý díl, ostatní se snadno ztratí mezi sebou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama