Reklama

Reklama

V utajení

(seriál)
  • USA Covert Affairs (více)
USA, (2010–2014), 52 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Hrají:

Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Hill Harper, Anne Dudek, Sendhil Ramamurthy, Nic Bishop, Dylan Taylor, Gregory Itzin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(75)

Mladá a šikovná Annie Walkerová (Piper Perabová), ktorá precestovala celý svet, ovláda šesť jazykov a túži po dobrodružstve, sa sa stane tajnou agentkou CIA. Do prvej akcie ju vyšlu dokonca ešte pred dokončením výcviku. No ako je známe, k úspechu nestačia len lingvistické znalosti a dokonalý vzhľad. V nefalšovaných špionážnych hrách sa však Annie dokonale osvedčí. Walkerovej šéfuje chladná a cynická Joan Campbellová, manželka riaditeľa tajných operácií CIA Arthura Cambella. Jej jediným priateľom a dôverníkom sa stane operačný technik Auggie Anderson z ústredia agentúry, ktorý pri výkone služby prišiel o zrak. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nezvykla som pozerať seriály podobného typu. Nie, že by boli zlé, ale veľmi ma to nebavilo. Prvá časť bola dobrá, bolo to niečo nové a pri originálnom znení som si pomyslela:,, Veľmi slušné," ako však ďalšie epizódy pokračovali, stratilo to počiatočný lesk, podkopalo sa to niekam nižšie. Čo ale drží tento seriál pohromade, okrem celkom príjemného obsadenia je podľa mňa vzťah Annie a Auggieho. To, že zostáva na čisto priateľskej úrovni, nezaraďuje tento seriál medzi ostatné seriály, kde sa hlavná postava vždy zapletie s kolegom. Dúfam, že v plánovanej druhej sérii, tento vzťah neporušia, a som zvedavá, čo scenáristi vymyslia. dala by som presných 50%.. 10% je naviac za tú prvú časť:D ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Covert Affairs je ako chameleón. V okamihu keď si myslíte, že máte presnú predstavu ako vyzerá, náhle zmení tvár a hoci je to v jadre stále Covert Affairs, len ťažko ho v prvej chvili spoznať. Spočiatku len jemne nadpriemerná oddychovka s výborne obsadeným ústredným duom, aj neskôr len oddychovka bez vyšších ambící ale pod maskou skrýva predsa len viac. Piper Perabo a Christopher Gorham sa v rolách napísaných na telo cítia ako doma, ničím výnimočné a stokrát videné zápletky postupom času dostávajú omnoho väčšie grády a seriál naplno odhaľuje svoje tromfy. Iste, stále je to len väčšinu času neškodná televízna zábava ale niekedy je to viac, akoby sa mohlo zdať. Aj záver nakoniec prišiel v tej najvhodnejšej chvíli. Hoci bol neplánovaný, nakoniec bez problémov funguje ako uzavretie päťročného snaženia scenáristov. Ten pocit, keď si na konci uvedomíte, že to aj napriek nedostatkom za to stálo, je k nezaplateniu. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Asi som na sluzobke uz fakt nemal co robit. Keby ma nezaujal samotny zaver z pilotu a ocakavnie, co este vylezie z toho 'slepca', tak to rovno zmazem. Nemozem si pomoct, ale modelka-agentka (pohladna, coz o to) tu uz bola tolko-krat a snad originalnejsie, ze ma v "deji" uz neprekvapi nic. Naviac absencia fyziky, logiky, naivity a premiera dier, to je urcene mozno pre nast-rocnych a tym som sa nikoho nechcel dotknut. Proste narocnejsi divak sa nudi. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ahoj, Piper, řekni mi, je tenhle seriál něco víc než tvoje show, která se snaží hrát umírněnější, serióznější a/nebo tradičnější verzi Alias? Ne, viď? Já si to myslel... a pak jsem se na pár dílů podíval, a věděl jsem to jistě:) Covert Affairs nejsou špatné, jen je to prostě takový ne moc výrazný nadprůměr, který nepřináší nic nového a jeho styl je podle mě v daném žánru nevhodně zvolený - rozhodně potom, co tu bylo Alias. Srovnání s ním se prostě nemůže V Utajení vyhnout, a nevychází z něj nejlíp, i když si vzpomenete na šílené vychytávky, absurdní bitky a všemocného Rambaldiho - to všechno totiž k Alias patřilo a byla to zábava. Covert Affairs neskýtají nic moc k zapamatování, alespoň pokud nemáte extrémní zálibu v hercích známých jen víceméně hardcore seriálovým fandům. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Piper Perabo konečně v seriálu a navíc v hlavní roli, další známé tváře se tu sešli Christopher Gorham (Jake 2.0 a Ostrov smrti), Kari Matchett (24 hodin a Invaze), Sendhil Ramamurthy (Hrdinové), takže je na koho koukat -utahaný a slabý scénář, hlavní postava není natolik zajímavá, aby mě zajímala, málo akce i napětí, není to z obrazovky cítit, občas nudí/// V utajení mě svojí první epizodou velice oslovilo. Bohužel se děj v dalších částech hodně rozmělnil a stalo se mi víckrát, že jsem koukal na hodinky a vyhlížel konec. Dvojí život agentky je téma vždy zajímavé, ale zde ani prostředí rodiny (její sestry) není moc využité. Občas to je dokonce otravné. Navíc při akci má hlavní postava víc štěstí než by bylo zdrávo. Když to uzavřu: sejít se na place v takové sestavě by mi lichotilo, ale příště by to chtělo lepší scénář, aby z toho bylo něco víc než jen průměrný seriál./// Celkem 58%/// ()

Galerie (552)

Zajímavosti (6)

  • Piper Perabo se na svou roli Annie Walker připravovala přímo v sídle CIA v Langley. (prokda)
  • Poradkyní pro pilotní díl seriálu byla bývalá agentka Valerie Plameová, jejíž totožnost byla odhalena v roce 2003 v novinách, které tehdy doprovázel velký politický skandál. Valerie napsala o svém působení v CIA knihu. (prokda)
  • Vyjma pilotního dílu jsou všechny názvy epizod první série shodné s tituly skladeb skupiny Led Zeppelin. Všechny epizody druhé série pak mají názvy shodující se s pojmenováním písní skupiny R.E.M. (prokda)

Reklama

Reklama