Reklama

Reklama

Děj se odehrává v roce 1999 v Los Angles. Hlavní hrdina, veterán z Vietnamu, v současné době policejní důstojník si vykládá právo po svém a často se octne na hranici mezi dobrem a zlem. Jednoho dne je však chycen při něčem, co by ho mohlo stát místo. (code2)

Videa (3)

Trailer

Recenze (83)

mcb 

všechny recenze uživatele

Tarantino was right. Neuvěřitelně zabitý film. Woody Harrelson je zlý policajt, jezdí v autě a nesnáší lidi. O druhého Bad Lieutenanta se ale v žádném případě nejedná. Jde vidět, že režisér nejspíš původně natočil tříhodinový psychologický opus, ale když se postprodukci zjistilo, jak je to brutálně nezáživné a nudné, tak to sestříhali na polovinu a vyhodili všechno, co alespoň trochu mohlo připomínat děj. Takže žádná psychologická sonda do duše policajta, policejní nebo rodinné drama, jen zdlouhavá a unylá honba za něčím, co by mohlo připomínat film. Nechápu, jak se podařilo do téhle útrpné nudy přemluvit Sigourney Weaver nebo Stevea Buscemiho. Ti se teď nespíš doma snaží přijít na to, jak tenhle "skvost" vymazat ze své filmografie. Škoda jen toho Woodyho mrhání talentem - ve své úloze je totiž výborný. Btw - The most corrupt cop you've ever seen on screen? Nechtějte, abych se zasmál. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh o jednom policajtovi v devadesátých letech co bral zákon tak trochu do vlastních rukou a dělal to v dobré víře.Myšlenka není špatná,ale je to spíš o tom,že než by jsme sledovali tohoto chlápka v akci tak se díváme na jeho útrapy coby vláčející osobu po mediích,soudech a atd.Jinak scény mi někdy přišly,že do sebe moc nepasovaly a nepůsobilo to pak na mě jako celek nějak dobře.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PRAVIDLA...SE MĚNÍ. ZÁKONY SE MĚNÍ... LIDÉ SE MĚNÍ. PŘISPŮSOBUJÍ SE A ADAPTUJÍ. ALE TY NE“..... /// ,,Všechno, co ses v akademii naučila jsou kraviny!“ W.Harrelson jako mentor, tvrďas, dinosaurus, rasista, kurevník, šovinista, misantrop....BALADA O POLICAJTOVI? Nééé, jen složitý vyprávění o chlápkovi, kterej se stal problémem policejní jednotky ,,Rampart“. Jméno Dave – synonymum pro ,,městskou spravedlnost“ a přesto (nebo právě proto) je jeho život plnej problémů (NIKDY JSEM NEUBLÍŽIL DOBRÝMU ČLOVĚKU, kromě svý rodiny....). Teď zabředá do sraček, který sám vytvořil a je to kapku nuda. Vona tady totiž ostatní jména (Weaver, Buscemi, Cube) neznamenaj vůbec nic. Jde jen o exhibici W.Harrelsona v příběhu ,,rozbitýho“ poldy, který má pomalý tempo a neoslní žádnou brilantní událostí a za kterej by 2* (vůči Woodymu) byly nespravedlivý.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem členem sdružení ,,Woody a jeho Oscar“. 2.) Miluju příběhy plný děje o ničem. 3.) Thx za titule ,,MaideN-SK“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"WE INTIMIDATE THOSE WHO INTIMIDATE OTHERS." ----------- Konečne film o Rampart divízii a vykľula sa z toho taká zbytočná, bezvýznamná srágorina. Pre ľudí, ktorí chcú len film, neodporúčam, no a pre tých, čo sa chcú viac (filmovo) dozvedieť o Rampart škandále, už vôbec nie. To už radšej priemerné polhodinové dokumenty na YouTube ako napríklad The LAPD Rampart Scandal alebo The Untold Story of the LAPD Rampart Scandal. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli mám kritizovat kameru, scénář, režii a já nevím co ještě a nebo se soustředit na moje čerstvé pocity z právě viděného? Jasně, že to druhé ! Zcela jednoznačně přesvědčivý a dokonalý výkon Woodyho v roli kontroverzního poldy Daveho mě na konci definitivně emotivně rozcupoval na malé kousky a o tom to celé je! On totiž ten chlap, který působí jako těžkej frajer, má něco, čemu se říká srdce. A to ho bolí a hodně ho bolí! Byly tam místa, kde jsem měla snad větší depku než on, například při závěrečné konfrontaci s jeho dcerami a následně už to nebudu ani rozebírat. Vůbec to není klasická krimoška, ale drama, kterému jsem do písmene věřila. A mimo jiné mně bylo potěšením vidět tu kočkoidní Robin Wright v trochu jiné roli, než jakou má v House of Cards. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Příběh se odehrává v roce 1999, ale na začátku filmu lze zahlédnout Cadillac CTS z roku 2005 (Terva)
  • Film je natočený podľa skutočných udalostí, ktoré sa odohrali v deväťdesiatych rokoch a pojednáva hlavne o gangu CRASH. (Slunkoo)
  • Veškeré natáčení se odehrávalo v lokalitě Los Angeles v americkém státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

Harrelson + McConaughey = nej seriál všech dob?

Harrelson + McConaughey = nej seriál všech dob?

12.04.2012

Tak tohle jsou bombastické plány. Woody Harrelson a Matthew McConaughey plánují natočit osmidílnou televizní minisérii True Detective, kterou bude celou (!!!) režírovat Cary Fukunaga (o kterém víme,… (více)

Oscarová kriminálka na obzoru

Oscarová kriminálka na obzoru

16.09.2010

...aneb „L. A – Pořád přísně tajné“. Scénárista a režisér Oren Moverman (foto) debutoval loni nenápadným, ale spoustou cen a nominací ověnčeným dramatem The Messenger. Vítězný tým se nemění, a tak… (více)

Reklama

Reklama