Reklama

Reklama

Barbarella

  • Francie Barbarella (více)
Trailer

Obsahy(1)

Barbarella (Jane Fonda), mezihvězdná zástupkyně Země 41. století, má za úkol najít vědce jménem Durand Durand z planety Tau Ceti. Durand Durand vynalezl mocnou zbraň Positronic Ray. Země je nyní mírumilovná planeta a zbraně jsou pro pozemšťany něco zcela neslýchaného. Tau Ceti se zdržuje v neznámé oblasti vesmíru, kde je velmi pravděpodobné, že zbraň padne do nesprávných rukou. Barbarella se v psychedelické vesmírné lodi plné okouzlujících oblečků vydává na Tau Ceti, kde bohužel ztroskotá. To jí ovšem nebrání, aby pomalu ale jistě vědce vystopovala. Přesouvá se z jedné exotické lokality do druhé a při plnění svého úkolu objevuje kouzlo mezihvězdného sexu. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
separovac

separovac (hodnocení, recenze)

Jediným pozitivním místem, které zachránilo celý film od odpadu je řešení kulis, intenzitě měnit prostředí, proměnlivost použitých kostýmu. Za zmínku stojí Pajgar, který film nadzvedl ikdyž v kombinaci s doprovodnými texty ze strany Barbarelly nabíralo vše jinou dimenzi řeči. :) Ostatní dialogové scény připomínaly večírek zhulených teenagerů.

Související novinky

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

25.06.2012

Vesmírnou agentku, která umí ženské zbraně používat ještě zručněji než zbraně klasické, stvořil legendární komiksový tvůrce Jean-Claude Forest. Celosvětově ji ale striptýzem v beztížném stavu… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Pořádně žhavá špionáž

Pořádně žhavá špionáž

14.04.2008

Kočky, zbraně, těsné kostýmy z lesklé kůže, nebezpečné mise. Tak to máme rádi. A hlavně ať to není nějaký bourneovský klon v sukních! Nebojte, žádné další pokusy o realistickou špionáž u… (více)

Režiséři nestávkují...

Režiséři nestávkují...

09.11.2007

Alespoň prozatím. Ale když si scenáristé, jejichž vzpoura momentálně v Státech probíhá (a už to vážně postihlo několik připravovaných filmů a hlavně televizi, kde je přeci jen výrobní doba pořadů… (více)

Reklama

Reklama