Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasická mimotělní zkušenost s často až neuvěřitelně bizarním humorem překvapivě dobře odsýpá a díky hereckému duu Reynolds/Bateman v principu funguje. Humor ale létá od fekálií v obličeji a olizováním umělých koz nahé bábinky k povedeným branicovým dloubákům a působí tak hodně nekonzistentně. Opravdovým trumfem je Olivia Wilde ve vysněné poloze každého chlapa. Slušná jednohubka. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,CHCI TVŮJ ŽIVOT! CHCI SEX S CIZÍMI ŽENAMI, KOUŘIT CELEJ DEN TRÁVU, POŘÁDNĚ SE VYKADIT, ANIŽ BYCH BYL NEUSTÁLE VE STRESU...“.... /// A tak se dva magoři, závidící si svoje životy ,,pro-přeměněj“. Ve výsledku nejde o víc, než že když si Dave honí péro, honí vlastně péro Mitche. Jeden má totiž IQ lehce nad 50 a druhej je právník. Kdo z nich je větší kretén? 300 let jsem takovou stupiditu neviděl! ,,STRČ PALEC DO PRDELE TÉ MILÉ DÁMY!“ 118 minut! To je dávka – ne pro koně, ale pro uchyláky! (A vůbec to není legrace!) HLEDÁTE FILM NARVANEJ PŘESNĚ TÍM TYPEM HUMORU (???), KTEREJ NESNÁŠÍM? Tak to jste tady správně! A rozhodně to není tím, že jsem ženatej!! Než další takovouhle kokotinu, tak to radši budu každej den nadávat na dementy v domácích hororovejch experimentech. Nebo se nechám vopíchat do voka... (kecám...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že když mimina nemluvěj, tak jsou retardovaný. 2.) Mám napsanej ,,Rakovinovej seznam“. 3.) Vzrušuje mě seroucí ženská. 4.) Vždycky jsem si přál kámošovi oholit ptáka a vychcat se v obchoďáku do fontány. 5.) (Přesto) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa snaží priniesť v závere príjemné rodinné a romantické posolstvo, ale za akú cenu? Za cenu 90 minút nechutnosti, vulgárnosti, úbohosti. Mňa osobne neberú hovná v hube, hlučné sranie, nekonečné kecy o honení a vibrátoroch, ani prsty v riti. Neviem ako hlboko ešte musí úroveň komédií klesnúť, aby niekto konečne povedal stop. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na volné odpoledne. Nic přelomového, ale rozhodně ne propadák. Humor je dost přímočarej, stejně jako děj, což někomu nemusí sednout. Možná trochu přehnaná hustota sprostých slov na tento žánr - není mezi nimi snad ani 2 minutová pauza. Po dobrém začátku to sklouzne (jak asi každý čekal) k vyzdvihnutí rodinného života a vše se v dobré obrátí. Konec se mi moc nelíbil stejně jako způsob přeměny ... ale holt to nesmí člověk brát vážne. Největší dojem na mě udělal Jason Bateman. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh, ale ten humor ma zo začiatku fakt nebral. Prvá polka filmu ma fakt nudila a až ta druhá ma presvedčila, že ten film nie je zas tak zlý. Herecký je to dobre obsadené, ale úchylností už mám asi dosť (ale nie zas tak, samozrejme, že som sa miestami zasmial :-)). Záver už sa dostal konečné na inú kolaj a okrem nevydarených vtipou (možno dabing) začali byt postavy viac zaujímavejšie, škoda, že to tak nebolo od začiatku. 65% - 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama