Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (845)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Johnnymu se opět daří. Nešikovný "Bond" tentokrát hraje dost na vlastní pěst. Mile mě překvapilo obsazení Gillian Anderson. Sledování filmu v originále je slast, protože britská angličtina je neskutečně krásná. Myslela jsem si, že mě v druhém díle Johnnyho Englishe už nic nepřekvapí, říkala jsem si, že všechny vtípky byly vyčerpány, ale kdepak.... Bonbóny na změnu hlasu, Johnny na vozíčku, neustálé záměny super-tajné výbavy... v jiném filmu by to bylo trapné, ale Johnny je borec a v jeho podání je všechno bránici-trhající. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Spíše trapné, než zábavné, recyklované vtipy z Mr. Beana, snad jen Rosamund Pikea Gillian Anderson stojí za to. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem super trhák, ale pobavení a to se dostavilo. Úsměvný příběh postavený na komediálním způsobu Atkinsona a povedeně zpracované postavy čínské uklízečky. V parodii je dovoleno vše, takže se pouštět do komentářů co jak mělo být, je nesmysl. Prostě jsem se u filmu nenudil a Oscara od něj neočekávám. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Videl som uz niekolko parodii na Bonda, a tato sa mi celkom pacila. Rowan Atkinson to pekne taha, smaita sa je na com. takze slusna a vyzreta bondovska parodia, sympaticky si utahuje z 007 -ky. 68 % ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných gagů, několik krásných žen, ale jinak průměrné dílo, stavící na Rowanu Atkinsonovi a jeho (ne)bondovském obličeji. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Film má pár světlých chvil, kdy jsem se zasmála, ale tím to končí. Za mě to je tak na půl hvězdičky. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Od vydání prvního traileru jsem si říkal dvě věci - tohle bude pecka, a rozhodně to chci vidět! Druhý bod jsem si splnil hned při premiéře, a první se zároveň splnil také! Druhý díl je totiž možná i lepší než první. Úžasný Rowan Atkinson, který už nehraje totálního blba, ale jen polo-blba, a celkově hodně dobře zvolený casting. Celý film to tady neskutečně vtipkuje, a i když jsem vyloženě nebrečel smíchy jako třeba při prvním shlédnutím Old Dogs, smál jsem se permanentně, a za to, si ode mě druhý díl plný počet rozhodně zaslouží. ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Naozaj som sa smial, Atkinson je pánko. Niektoré scénky ako vozík či naháňačka po budove boli fakt bomba a slečna Pike ma sexy hlas. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrné, nicméně fórky originální. Johny English vlastně ani nezklamal, ale ani nepřekvapil. Vše je zde vyváženo, nicméně podruhé se na to asi nepodívám. Jako u prvního filmu. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Právě ukázka na druhýho Johnnyho Engliše mě navedla nejprve na první film,z kterýho sem nakonec s přivřením všech očí vyždímal tři star.Ale pokračování je lepší.Zaprve ta hustota přešlapů Atkinsona neni tak ďábelská jako v prvním díle,tam prostě dělal botu za botou,a právě to pomáhá filmu udržet solidní tempo.Navíc si myslim ,že příběh má celkem smysluplnější vyznění.Navíc je tady několik docela povedenejch scén,a jedna naprosto bombová,u který mi tekly slzy z očí.Myslim že s přihlédnutím k moji stále trvající averzi vůči tomuhle debilnímu anglánovi,se z toho nemohlo vytvořit nic lepšího.70%. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

S manželom sme sa zhodli, že Johnny English 2 je ešte o kúsoček lepší film ako jednotka :-). Výborné herecké obsadenie, má to vtip, má to šmrnc :-) a je to skvelá paródia. Bavila ma aj potitulková scénka v kuchyni. 3 a pol*. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Johnny English podruhé. Rowan Atkinson se do role agenta prostě hodí, možná škoda, že hraje jen ty v komediích. Klidně bych si ho dovedl představit místo Craiga v roli agenta 007. Fakt, proč ne. V akčních scénách jde jakákoli sranda stranou a Rowanovi to sedne. Pro mě lepší než první Johnny English. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Když je člověk nemocný, mozek mu odmítá fungovat a tak vezme zavděk každou blbinou. Příště ale radši dám na doporučení a pustím si nějaký díl My z Kačerova...a nebo možná starého Beana..každopádně něco u čeho se budu moct normálně zasmát... ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Přeci jen mírné zklamání zůstává. Po neprávem kritizované jedničce byly reakce na pokračování dost pozitivní, tak jsem čekal velké věci. Bohužel, dle mého zřetelně ubylo srandy a přibylo vážnosti. Film tak až nečekaně často připomíná regulérní Bondovku, což onen občasný vtipný moment sice pěkně kontrastně rozsekává, ale od takového snímku člověk čeká, že se bude smát častěji. Rozhodně se však nejedná o špatný film a je mi jasné, že si tento trochu nový směr Johnnyho fanoušky našel, ale já budu raději vzpomínat na jedničku. Byť peripetie s vražednou čínskou vysavačkou patří jednoznačně k perlám celé "série". ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

V rámci komediálního žánru se nedá mluvit přímo o průšvihu, ale pouze o těžké průměrnosti. Hodnotit to jako film a zamýšlet se, proč to vlastně vzniklo, nemá smysl. Rowan prostě navždy zůstane panem Beanem a filmy s ním příště radši vynechám. Oceňuji na tom, že jsem se párkrát zasmál, ale protože pár jsou dvě, není to žádná bránicitrhající bomba. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Minimálně o celý stupínek horší zážitek než sledování prvního dílu. Nevím, co si tvůrci mysleli, ale vykrádat jenom lehce nadprůměrný film nemohlo skončit velkým úspěchem. Všechno dobré už divák mohl vidět v jedničce a nějaká přidaná invence se nevyskytla. Aspoň to ale nebyla nuda a stopáž dobře utekla. 50% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rozhodně pro udělat druhý díl Johnnyho Englishe, jenže ne za 8 let. Takhle již téměř vyprchala všechna návaznost a filmy i celkově postava agenta jejího veličenstva se změnila. Čert vem, že je první díl rozhodně vtipnější, komornější a pro mě i tak sympatičtější, protože nemůžu zanedbat ani to, že mě druhý díl bavil a místy i slušně rozesmál. Kvalitní oddechovka, která obsahuje všechny klasické neduhy. Od klišoidního děje až po úplně hloupé momenty. Také nevím jak se Rosamund Pike líbilo olizovat takové starého pardála jako je Rowan Atkinson. Zkrátka slušná zábava, která mohla dopadnout naprostou katastrofou. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tak nevím Mr. Beane, z vašeho podání jsem to čekal mnohem srandovnější! Dejme tomu, že si to ke konci zlepšilo reputaci z docela nudného středu a lehce si to zasloužilo 4. hvězdu, ale pořád mi tam chybělo spoustu skvělých momentů, na které jsem u Atkinsona zvyklý a nic. Za tohle si Rosamundu moc nezasloužil:), i když to pravděpodobně nebyla jeho chyba. Ok, teď jsem dodíval titulky a tu 4. si to zaslouží:-P. ... Neviděli jste tu někde pastilky na měnění hlasu? Nóó, néé, ne, ne, pche. ()

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama