Reklama

Reklama

Smoking Will Kill You

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Austrálie, 2010, 4 min

Obsahy(1)

V tomto krátkometrážním komediálním snímku se podíváme na osud kuřáka Billa, kterému nedopatřením spadne cigareta. To by nebylo nic zvláštního, kdyby nestál na střeše budovy a příchozí spolupracovnice by si jej nespletla se sebevrahem. Kam až může takovéto faux pas zajít? (Folwar.)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

I za příjemné pokouřeníčko na čerstvém vzduchu se může zaplatit životem. Mě tedy hodně pobavila rychlost přeladění kuřákových emocí z pohody do sebevražedna a vlastně i ten cyklicky opakovaný vtípek, ale jinak je to vlastně jen taková blbůstka na téma, že kouření může zabíjet i rychleji, než uvádějí renomované zdravotnické časopisy. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nekouřím, ani nepiji, jen symbolicky, jsem abstinent:) Jednoduše, ale kvalitně, vtipně a nápaditě zpracovaná výstraha pro všechny, kdo si rádi chodí zapálit na výškovou budovu s hezkým výhledem na okolí:) Stačí, aby Vám cigaretka nedopatřením vypadla z ruky a přišel náhodný člověk, který se Vás (zdánlivě) povzbudivými slovy snaží přesvědčit, abyste to nedělal. Jenže jak málo stačí, aby na člověka z takových slov "padla" skutečná depka? ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* taková zábavná scénka z jednoho pracoviště, kdy jde opravdu o život. Sice poněkud předvídatelné, ale pobavilo, tak proč ty tři hvězdičky nedát. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

martinez. 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Chlápek si jde zakouřit a vyleze na úplný okraj balkónu, aby při tom blafání měl příjemný výhled. Za jeho zády ze dveří vyjde další kuřačka a okamžitě si myslí, že chce spáchat sebevraždu skokem. Začne mu povídat o tom, co ho v životě ještě čeká, ale ošklivě prokecne něco (imho dost nechutně našroubovaně), co chlápka nakonec přinutí k původně nezamýšlenému skoku. Celá rozrušená vyleze na jeho místo, aby se podívala, jestli je z něho opravdu placka a vtom tu máme ve dveřích dalšího kuřáka... Docela zábavný kraťas, který mě svou pointou překvapivě nezklamal, spíš naopak... Ale žádná díra do světa to taky není. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"I'm Bob? But no one likes Bob." Člověk si může stoupnout třeba na kraj mostu, v klidu se zamyslet nad svým životem a následně buď skočit nebo se s životem ještě nějakou dobu prát. Tohle je skvělá ukázka myšlenky života a smrti, i když tady na Bobově smrti měla velký podíl ta blondýna. Jsem si jist, že skákala hned po něm. No, kouření nemusí zabíjet jen skrz rakovinu. Nepříjemné téma podané komicky, s humorem a skvělou písní v pozadí. ()

Reklama

Reklama