Reklama

Reklama

Smrt a kremace

  • USA Death and Cremation
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Stan je starší osamělý muž, který se živí tím, že poskytuje krematorní služby. Ve skutečnosti ale zabíjí lidi z okolí, které považuje za morálně nepřijatelné. Jednoho dne se seznámí s šestnáctiletým Jarodem a naváže s ním neobvyklý pracovní vztah, ze kterého se rychle vyvine partnerství. Jenže se objeví detektiv Matt Fairchild, který zde vyšetřuje záhadné mizení stop. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

freddy 

všechny recenze uživatele

Na každého jednou dojde. Ale slovíčko "jednou" je tak neurčité, a tak si jeden podivný samotářský majitel krematoria řekne, proč by měly dotyčné osoby, které nerespektují nic a nikoho tak dlouho čekat. Zkrátka se řídí úslovím "co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek". A tak se stane, že pohřešovaných v jednom malém městečku začne přibývat. A paralelně s tímto příběhem sledujeme příběh druhý, v jehož popředí je teenager Jarod, který je ve škole šikanován a kterého osud zavane právě do krematoria tohoto podivína. A divákovi musí být jasné, že ti dva budou mít společného více než jen společné zaměstnání. Tenhle thriller mě dokázal maximálně zaujmout, užíval jsem si ho a bavilo mě sledovat, jak někdo bere spravedlnost do vlastních rukou a obětem stručně a jasně dá najevo, co si o jejich chování myslí. Předpokládám, že se najde jen málo diváků, kteří ústřední dvojici nebudou fandit, protože oni nevraždí bezdůvodně a hlavně, jsou to oba ohromní sympaťáci. Jsem rád, že jsem si našel trochu času a strávil páteční noc s tímhle filmem, protože to opravdu stálo za to. Jen mi přijde zvláštní, že skoro v každém filmu na téma šikana jsou šikanováni sympatičtí hoši a dívky, kteří rozhodně nepatří mezi vzhledově neatraktivní teenagery. Asi to je tím, že méně atraktivním teenagerům by zřejmě divák nefandil, ale každopádně je to zvláštní fenomén. Tím jsem ale odbočil od tématu, film mě zaujal a bylo mi horzně líto, že už končí, zkrátka byl to fajn film, a proto mu uděluji čtyři hvězdy. ()

HlavkaZeli 

všechny recenze uživatele

Z filmu pro dlouhé chvíle se vyklubal docela obstojný film. Herci Bradu Dourifovi opravdu nelze nevěřit, že je tak trochu maniak a sem tam si jednoho nezdvořáka upeče. Když pak s ním začne v jeho krematoriu pracovat mladý teenager, se kterým se nikdo nebaví, hned se peče více a je veseleji. Při pokročilejším sledování filmu zjistíte, že je Stan(Dourif) velice hodný a zásadový člověk, který rád lidem pomáhá(když ho zrovna neurazí, to je pak jiný příběh...). Stan vám přiroste k srdci a až dokonce budete čekat, jak to s ním dopadne. A musím říct, že konec stojí za to! ()

Reklama

uodevr odpad!

všechny recenze uživatele

Divné, divné, divné. 80% filmu tvoří naprosto zbytečné, prázdné a nicneříkající scény, od absolutně nesmyslných sloumou záběrů (jako třeba dívka nasávající z fontánky...jeden by nevěřil, jak to přidá na dramatičnosti, když to člověk vidí zpomaleně!) přes každou scénu toho hezounkýho ulízlýho detektíva (ten byl fakt božksej...obzvlášť to jeho top proféšinól vyšetřování ve škole považuju za vrchol trapnosti a to nejhlubší dno absurdity, jaké může film dosáhnout...i v takhle špatném filmu celej tenhle charakter působí jako pěst mězi oči, to se fakt musí vidět) až po skoro každý dialog mezi ústřední dvojicí. Scénář zřejmě soudruzi tvůrci nechali na starost jejich cvičené ondatře, páč to fakt nemá ani hlavu, ani patu, všechny postavy jsou dvourozměrný jak první díl Larryho, ta ufňukaná emo verze Petera Pana je od začátku akorát tak na přesdržku (přitom jako postava taková by měla potenciálu až na půdu, ale Sumpter je vskutku šitózní herec), Stanleyho potenciál je rovněž pohřben neméně hnůjivým Dourifem (který za ten odpudivý psycho feeling může vděčit maximálně tak maskérům, protože jinak by mu to jeho neadekvátní koulení očí a ta jeho rádoby mysteriózní temná děsivá mluva moc nepomohla), o zbytku postav ani nemá cenu nic psát, páč jejich jediný účel je zřejmě ukázat se kameře a následně buď nadobro zmizet, nebo se nechat zabít...Tohle je holt děsnej trus. Říkal jsem si, že budu hodnej a tu jednu hvězdu dám aspoň za ten vhodně linutej soundtrack a za námět, který je sám o sobě bomba. Ale ne, nebudu hodnej na flákotu videa, ve které nefunguje absolutně zhola nic. Ruce pryč! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENÁVIDÍM TOHLE PROKLATÉ MÍSTO“....... /// To se takhle - čirou náhodou - kolem jednoho podivný kluka začnou ztrácet (podivní) spoluobčané. Podivnej je i majitel krematoria - a ne tím, že má nakoukanýho Dextera. Jak už to tak v pohádkách bejvá (no dobře, tohle není pohádka), ty dva se hledali, až se konečně našli! Osud? Možná, každopádně následující dny jim dají zabrat! Morbidní bakalařskej příběh. Nic víc (ani míň). Rychlovka sázející na pár krevních stříkanců má děje tak na půl hoďky. Pak už je to jen sadomasochismus na divákovi. (Bohužel jsem se zúčastnil.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že říkat úchylovi, že je úchyl je nejen úchylný, ale hlavně se to občas nevyplácí. 2.) Bydlím vedle krematoria. (A ten hospodskej je nějakej divnej...) 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Wow! Fakt parádní výstavní shit. Zmar a nuda. Další super trapnej a uhozenej vrah. Dourif zklamal na celý čáře. Sádelnatý neherec Baldwin pak dojem dojebe definitivně. No a režisér tohoto skvostu právě dotočil nový film se Seagalem a Vinniem Jonesem. jestli bude vypadat jako toto, tak nám buď bůh milostiv.0% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama