Reklama

Reklama

Zombies

(amatérský film)
Česko, 2010, 3 min

Režie:

Dominik Skucius

Obsahy(1)

V jedné vesnici vrcholí každoroční oslavy. Tou dobou se na místním hřbitově probouzejí mrtví, kteří začnou útočit na obyvatele. (zdeny99)

Recenze (15)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Všichni víte, jak na tom se zombie žánrem jsem. Takže se nebudu už po xté opakovat. Očekával jsem ledascos a už dopředu byl rozhodnutý, že tenhle amatérský pokus ohodnotím velmi nelichotivým bodovým (procentuálním) hodnocením. Kupodivu mě tři minuty „docela“ překvapily a ani jsem se nenudil. Samozřejmě že triky nejsou zrovna žádná bomba, ale je potřeba si uvědomit za jakých podmínek se to natáčelo. Některé masky celkem ušly a i navozená atmosféra není z nejhorších. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nadšenie pre staré talianske zombiečiny sú viditeľné a neprekážajú. Bohužiaľ "novo" objavené triky s písmom a filtrami sú žalostné a takmer nepozerateľné. Taktiež ani dabing, či resp. nahovorenie traileru za moc nestojí. Nič to však nemení na fakte, že ak by sa chalani pokúsili spraviť niečo dlhšie a možno bez hnusného filtru, tak by to bolo celkom pekne strávených povedzme 10 minút. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

extrémní šílenost,efekty sou celkem slušný,ale je to neskutečně nudný a úplně zbytečný.Nevim jestli to byl záměr,doufám že jo protože režisér snad tak blbej není,když se na začátku snaží navodit dojem že je to z 80sátých let a hned první záběr filmu je na Felicii která se začala vyrábět v roce 1995 :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama