Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arya je tak trochu psychopat. A je aj najlepším kamarátom Ajaya, ktorému dosť znepríjemňuje život. Do toho navyše vstúpi Geetha, nová zamestnankyňa v Ajayovej firme, a medzi kamarátmi sa rozpúta boj o jej priazeň.
Ajay sa drží v ústraní, zatiaľ čo Arya ju so svojou láskou pomaly, ale isto pripravuje o rozum. Problémom je, že jej nikto neverí, pretože Arya je vo firme považovaný za "Pána Dokonalého".
Nakoniec sa jej podarí všetko objasniť, vyzná pred ním lásku k niekomu inému a za normálnych okolností by to bol koniec príbehu - to by ale Aarya musel byť normálny chlapec a Geetha by musela pochádzať z normálnej rodiny. (Remini)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh nešťastnice, která žila celý život obklopena psychopaty. Otec mešuge, příbuzní na palici, sousedi pošahaní, v práci všichni s mentálními problémy, podnikový psycholog magor a ještě se o ni ucházejí hned dva psychouši. Není divu, že se z dívky stala sériová ničitelka mobilů a její vkus na muže byl poněkud narušený.____ Ne fakt, tohle už se nedalo. Arya je regulérní cvok s hroznými sklony a neodpustitelnými činy, takže když ho zčista jasna film v druhé polovině začne vykreslovat sympaticky, dokonce jako nešťastného hrdinu, řekla jsem si: "Tak na tohle vám, moji milí, neskočím, i kdyby jste se chtěli umasalovat k smrti!" ____ Film nabídne pár zajímavých momentů, ať už v kladném nebo záporném smyslu. Hrozné, jak z holky, která si stěžuje na stalkování, dělají všichni blázna. A filmařsky pozitivní: nikdy by mě nenapadlo, jak hrozivě může působit auto přehozené plachtou s motivem Shrecka. _____ Jenomže úmorných 162 minut, které finišují několikanásobným scénami, jak si všichni vzájemně drží nože pod krkem (a někteří i pod svým vlastním) už vzbudilo leda můj cynický smích. SHRNUTÍ: Když vyrosteš obklopena psychopaty, je velmi pravděpodobné, že je později budeš sama vyhledávat. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Fakt neviem, tomuto som nemohla prísť a chuť, pritiahnuté za vlasy takým dosť pošahaným spôsobom. Arya bol ale fakt hrozný, magor od pohľadu a to mi vadilo najviac, takže zle, dala som tomu dve šance a vždy som zaspala.... ()

Reklama

Reklama