Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný akčňák, který jsem si z pohledu ženy prožila asi úplně jinak, než mužské osazenstvo. Říká se - to nejlepší na konec a mě ta scéna ve vlaku opravdu dostala, protože vidět malou dívenku jak hladí blonďákovu drsnou tvář a on jí to opětuje něžným pohledem se v takovýchto filmech vidí málokdy. Dolpha budu mít už napořád spojeného s mou srdeční záležitostí Brandonem a tak jsem i tady při sledování akčních scén nejednou zamáčkla nostalgickou slzu v oku a zavzpomínala na mé oblíbené VHS-kové časy......a hodnotím opět srdcem, takže Dolphíku, s radostí ti posílám svých pět hvězdiček. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nerozumím zdejším chvalozpěvům. Jasně, je to lepší než 90% nových Seagalovek, ale ani tento fakt ze Skin Trade lepší film nedělá. Tony Jaa má svých 5 minut slávy za sebou a dobrý herec z něj nikdy nebude. Naproti tomu z Lundgrena dobrý herec nikdy nebyl ani na těch 5 minut :) Do Bangkoku se s touhle sestavou už nikdy nepodívám. 30% ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, které jsem si opravdu užil. Nejen, že je to spousta mých oblíbených herců, ale je zde i pěkně natočená tvrdá akce. Dolphovi role mstitele sedla na výbornou a jeho likvidaci protivníků jen tak nezapomenu. Tony má také hodně využitého prostoru a Jai White taky není ještě tak oteklý a něco předvede. Příběh je vcelku tuctoví a nepřekvapivý, ale filmu sedl. Pomalejší pasáže nenudí a není jich moc. Za mě opravdu spokojenost a 90% :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MYSLÍTE, ŽE ZASTAVÍTE OBCHOD S BÍLÝM MASEM JEN PROTO, ŽE TU BUDETE POBÍHAT JAKO ZASRANÝ SKAUTÍCI? ZÁLEŽÍ VÁM NA TĚCH HOLKÁCH? SHNIJOU, AŤ UŽ JSOU KDEKOLI…“ /// Čekat nějaký nóvum bych nedoporučoval. Je to úměrně drsný námětu a nezkurvěj nic ani tím, když nechaj Tonyho Jaa dělat to, co umí nejlíp. Navíc von tady není hlavní geroj, takže než někoho rozbije, kolikrát to trvá víc, než je dramaticky zdrávo. Lundgren a jeho hra na Punishera je plná akce, která vyloženě nenudí, ale potřebovala by prokrvit. Jak už to v rámci „B“éčka bejvá, je to trochu blbý, ale dá se to překousat. Stejně na hraně je i tempo, který naštěstí nikdy neupadne do naprostýho zoufalství. Od filmu s Lundgrenem bych čekal větší trapárnu. Tahle mafiánsko policajtsky mstitelská sebehonička se (při troše dobrý vůle) dá 3* vohodnotit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se obchodovat s bílým masem (ne vole, fakt nevím, jestli vadí, že je žlutý…). 2.) Nějaký obchodníci mi unesli dceru. Věřím, že i po půl roce bude v pořádku. 3.) Thx za titule „langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám Áda v hlavní roli po úmorně dlouhých dvou dekádách konečně zase koženě zapózoval v něčem, co vizuálně nepřipomínalo bulharské amatérské porno s komparzem poskládaným z rumunských bezďáků. Produkce však sice dobře zaplatila za kvalitní kameru z půjčovny, solidní výpravu a účast škaredého Salvatora, gumového Toníka Měě a otylého Míši Jé Bílého, ovšem už jí asi nezbylo na alespoň trochu soudného scénáristu a zkušeného režiséra. Zřejmě proto ten unylý cirkus bohužel řídil nějaký podivný ťaman, jehož jméno se nedá vyslovit, aniž byste u toho nevyplivli hrtan, a předlohy se patrně z nouze chopil sám Adolf, jehož nápaditost je srovnatelná s neumětelskými a trapnými KaďÁKovými vykrádačkami, a dramatické schopnosti má asi tak stejně vysoce vyspělé jako hereckou mimiku. A tak jedinými opravdu zábavnými sekvencemi byly ty, kdy půlmetrový zabiják rákosníků Antonín Já něžně okopává západní dvoumetrové gorily, které kvůli enormní muskulatuře nejsou schopny tu otravnou masařku trefit. Do osmdesátkových počinů švédského otyloně to má stejně daleko jako Zdeněk k pohlavnímu styku, avšak dělá-li vám u toho na gauči společnost pár vychlazených lahváčů, dá se to vcelku bez větší újmy pronudit až k závěrečným titulkům. Pokud ovšem nejste patologicky sebestředný, škaredý panic a mamánek s tvarohovým obličejem, který to, počítám, jako obvykle ani neviděl, a jen zase zatoužil udělat hustopřísná internetová ramena, ukrutně rozhihňat pár mongoloidních dvanáctek a posbírat assbukové lajky pravidelných odběratelů Blesku. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama