Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Madison Byrneová je mladá a krásná znalkyně umění, která se snaží pomoci zámožnému Jackovi Singerovi – patronovi jejího muzea – odhalit tajemství antického prstenu, který se ocitl ve vlastnictví jeho rodiny před druhou světovou válkou. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Televizní nuda určená pro fanoušky snad jedině něčeho jako Sama doma. Kdybych žehlil,byl by to film k této činnosti přímo předurčený.-Příběh řídkej jak starý podlíkačky mojí babičky a napětí je v něm tolik jak v gumě již jednou zmíněných spoďárů. Alespoň že ten děj se klátí od bodu A do bodu B celkem plynule a není to zas tak moc dlouhý.Inu ještě fungující(ale ne už moc dlouho) Hallmark. 20% -----(kterej prakokot zas psal obsah?,-copak v 19.st. byla antika??,nebo že by už staří antici vyrývali do svých prstenů Bavorský znak?) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No Barrandov v neděli večer sleduji pravidelně a pravidelně sleduji samé ,,kvalitky,, a tento film mezi ně přesně zapadá. Příběh opravdu nic extra a některé věci nejsou moc dotažené (1. známý makléř zabíjí lidi? Nač dělá špinavou práci to v čem měl jet mělo být ve velkém a měl znát zlé lidi 2. proč neměl zabít hlavní čmuchalku/hrdinku ? 3. policie si pozve hlavní hrdinku ,,na kobereček,, ta dobrovolně jde oni sejmou její otisky,ale ve finále je nikde neuplatní... 4. hrdinčin útěk z kanceláře mrtvého makléře jak snadný.. atd..) Prostě nedotažené ač nešlo víc čekat. 1z5 na odpad to nebylo dumal jsem i o 2z5 ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tak zde nevím - pro koho byl tento nesmyslný film určen? Pro "běžného" průměrného TV diváka těžko a pro filmového fandu už vůbec ne. I ten normální divák musel mít z té hory nelogičností divný pocit. Viz. komentář od uživatele giovanni3. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Že já ten barrandov zapínal. Nuda nuda a zase nuda. Hodně jednoduchá, nepromyšlená a nepoutavá zápletka s necharakterními postavami. Tohle nezachránil ani Rebečin okouzlující kukuč. Za zkouknutí to fakt nestojí.. teda pokud nejste jeden z fanoušků Ulice nebo Rosamundy Pilcherové... ()

Reklama

Reklama