Chatař (TV film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 1999, 22 min
Jiří VanýsekHrají:
Ladislav Lakomý, Eva JelínkováObsah
Úsměvný bakalářský příběh o tom, že slovo chatař nemusí nutně označovat jednu rozšířenou zálibu, zvláště je-li tím chatařem starší osamělý muž. (oficiální text distributora)
triatlet
Vtipný námět (podle dopisu J. Palínka zpracoval J. Vanýsek) o chatovém podvodníkovi graduje v dramatické souznění pana doktora "Pepánka" a milostivé paní Emilky. Na rok zpracování (1999) zaujme, že chataři jezdí staršími škodovkami (favorit, 120). Ladislav Lakomý a Eva Jelínková herecky věrohodně ztvárnili dvojici osamělých důchodců. Na krátkém formátu zaujme celkem poctivá chatařská výprava i lyrické pasáže - závěrečné zpytování svědomí hlavního hrdiny/ vypravěče.(29.5.2010)
zdeny99
Vtipný námět a převážně pravdivý, ačkoliv ve skutečnosti to bývá přesně naopak, kdy žena tahá muže za nos a využívá svých nejlacinějších manévrů, jak dostat svého. JInak na televizní film a bakalářskou povídku je snímek natočený mistrně. Oba herci v hlavních rolích podali výbornou práci a scénář je napsaný taký mistrně.(12.8.2011)
arcticsky
Krátká vtipná etudka s dobrým výkonem Ladislava Lakomého a Evy Jelínkové v roli sympatické důchodkyně.(12.8.2011)
Kikaa_B
Na tento filmík jsem narazila náhodně, když ho vysílali v televizi. Něčím mě zaujal a tak jsem se dodívala dokonce. Celkem mě bavil, ale i tak to pro mě nebyl ani dobrý průměr.(25.5.2012)