Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (991)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bychom měli další veleúspěšný příspěvek do celosvětové soutěže s názvem "Kdo udělá z Dumase největšího ocase?!". Po tomhle svinstvu už snad schází pouze čtyřprocentní muzikál produkovaný Vyliž people! A to jsem na začátku docela skousl i to, že D'Artagnan je hnusný, nesympatický jeliman, co vypadá jako Emily Deschanel. "Nu což", říkal jsem si smířlivě, "asi další Bruckheimerův nemanželský synek, kterého snad omylem zapomněli obsadit do Tvajlajtu a vyvažuje jej spousta charismatických herců.". To jsem však ještě netušil, že bude následovat bestiální, hollywoodské zvěrstvo pro vypatlané pubescenty. Ale i to bych snad přešel uvolňujícím zvracením, když už jsem kdysi přežil i to, jak si na Homotýry hrály Mladé pušky! Jakmile však Buckingham vytáhl z garáže Cepelín a začal souboj s Richelieuho Hindenburgem Na vlnách podivna, zmohl jsem se pouze na dýchavičné "uot dz fak" a měl jsem neodolatelnou chuť začít formátovat hardisk, aby po tomhle nezůstala sebemenší stopa! Takže, Andrzóne, pevně doufám, že tě za toto Rezidentní zlo bude ten poloviční negr chodit nadosmrti strašit, protože takovou slaboduchou, hororovou noční můru by snad nevyprodukovala ani Umbrella svými toxiny!! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny ostatních uživatelů se mi celkem líbila verze z roku 1993. Když už nic tak kvalitní akce a luxusní herecké osazenstvo tam bylo. Jenže tady dochází k jádru problému. Verze z roku 93 byla velkohubě se tvářící a vysokorozpočtová věc, která měla velké ambice a totálně vyhořela, neb nebyla podle představ skalních fanoušků knihy/předešlých filmů. Tato verze neměla ambice žádné, jenom bavit a diváci tentokrát pro jistotu neočekávali vůbec nic - logicky tedy nemohli být zklamáni. Pokud se skutečně dostaneme k objektivitě, tak z hlediska předlohy je tohle neuvěřitelně mimo. Je vidět, že režisér se na všechny předlohy a předešlé díly vykašlal a natočil si jízdu po svém. Je to vtipné, herci jsou dobří, nechybí tradiční evropský akční háv (zrychlovačky, střihy) a pár roztomilých scén. Nemohl bych opomenout výtečného Madse Mikkelsena, který ať vezme jakoukoliv roli, vždy to stojí za to. V rámci zábavy asi splňující standart, v rámci artu, či jakékoliv jiné filmařské hodnoty 20 tisíc mil pod úrovní. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Noví Traja mušketieri sú pretrikovaná blbosť, ktorá ku koncu diváka už vyložene ubíja, až je celý od krvi, zbedačený, unavený a chce umrieť, len aby to nemusel dopozerať. Milla Jovovich je úplne mimo, ale aj nesympaťák Christoph Waltz. Samotní traja (resp. štyria) mušketieri pomerne fajn, ten ich príbeh priateľstva má niečo do seba aj v takomto extra blbom podaní. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nebýt štědré CSFD projekce a Flipnicova rozeného přesvědčovacího umu, na tenhle film bych nikdy do kina nešel, možná ho ani nikdy neviděl. Ty recenze, nepřesvědčivá kampaň, 3D, dabing... Ale nakonec mám radost. Příjemná, pěkná, stupidní, odlehčeně srandovní (a hodně, hodně, h-ó-d-n-ě volná) adaptace románové klasiky. A výborní, s citem přehrávající herci. Ludvík XIII. vskutku kraluje, Milla je rozkošná, všichni jsou rozkošní, paráda, a znovu už to nikdy neuvidím. (Možná tomu docela pomohla i ta samotná pohodová atmosféra v kině a něčí -Baloneho- perfektní (ne)místnej výtlem...) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vynechám analýzu toho, zda by měl člověk otevřít svou mysl podobným zábavným nesmyslům a ignorovat na chvíli nesmyslné dění či plagiátorství, aby se odreagoval, protože to mi jde dobře a často. Proto přejdu rovnou k hlavnímu problému, totiž že mě to nebavilo. Jednoduše řečeno - příliš všeho. A bylo toho tak moc, že to udolá nejednu otevřenou mysl. Pár momentů to trochu vytrhlo, dokonce i vtip by se našel, i herci jsou fajn (tím myslím Matthew MacFadyen, Ray Stevenson, Christopher Waltz), i Orlando zaperlil ve svojí druhý nejlepší roli od dob Legolase a Milla mě navzdory očekávání hodně příjemně překvapila. Freddie Fox jakožto král byl ovšem jediná skutečně vtipná postava. Ale z Madse Mikkelsena mohli vymačkat trochu víc šťávy, sakra, vždycky čekat na jeho novej film a pak dostat pět minut + stupidní finále, co je to za život tohle? Anderson sice není ještě odepsanej, ale začínám jeho nová díla vyhlížet s trochu větším skepticismem. O to víc vezmeme-li v potaz, že jeho příští "dílo" bude pátý Resident Evil. Bah. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (14)

  • Zámek Versailles nebyl ještě za vlády Ludvíka XIII. postaven. Postavil ho až jeho syn Ludvík XIV. (baaja)
  • V poslední scéně je vidět několik stovek lodí a vzducholodí. Velmi podobná scéna se objevila i v dalším snímku Orlanda Blooma s názvem Troja (2004). (Domin1359)
  • Na začátku filmu ukazuje mapa Evropy království té doby. V Německu lze ale spatřit Würzburg, fiktivní království a také název města, kde se točily zásadní scény filmu, např. i zámek Versailles. (magic2013)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama