Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (988)

choze 

všechny recenze uživatele

"ASI ČEKÁTE, ŽE SE TEĎ ZAKLONÍM, ZASMĚJU SE A ZAČNU VÁM VYSVĚTLOVAT NĚJAKÝ SVůJ ĎÁBELSKÝ PLÁN, ALE JÁ ŽÁDNÝ NEMÁM." PIRÁTI Z KARIBIKU, kde lodě létají a kouzelně přehrávající Orlando je za záporáka. Anderson se po předchozím sračkovém RESIDENT EVILU (a před sračkovými POMPEJEMI) nečekaně zvetil a servíruje jeden z nejzábavnějších blockbusterů posledních let. Těšil jsem se na akci, na kterou lákaly trajlery, ale nakonec jsem se mnohem víc bavil humorem filmu - hláškami, sladěným přehráváním vesměs kvalitních herců a vychutnanou umocněnou brakovostí prýštící z každého druhého záběru. Král je pvelmi sympatická komická figurka (Planchet naopak), MacFadyen jako Athos má melancholického charizmatu na rozdávání a pro mě to byl hlavní hrdina, nýmand Lerman je správně frackovitý D´Artagnan a po věčně zachmuřené Alici z RESIDENT EVILů si člověk vychutná každý úsměv a smích uvolněné Milly coby vnadné Mylady. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta stará, americká, klasická, akční střílečka s prvky bláznivé komedie. Kdo tenhle styl nemá rád, tak to zcela jistě nerozdejchá a nepochopí. Jednoduše nic pro ty co mají rádi konzervativní filmy. Těm mohu akorát vzkazat, běžte si oprášit staré kazety! Nevim, co by jste ještě chtěli od xtého přepisu toho to románu. Je to hold zase něco jiného a tak je to třeba brát. Na druhou stranu musím připustit, že: - ''Pirates of the Caribbean'' mě přece jen příběhově bavil o něco víc. Jinak sranda dobrá. Summa summarum ''lepší tři hvězdy''. Ve 3D za ****. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne takovej hyper naklad, jak jsem ocekaval a v podstate ty nejlepsi akce uz byly videt v traileru. Na druhou stranu, porad se neco deje a je to zabava od zacatku do konce. Anderson vzal klasickou musketyrskou zapletku o nahrdelniku, takze tu nechybi vetsina starejch znamejch postav a i par situaci, ale cely to hodil do mixu mezi Piratama z Karibiku, Assassin's Creed, s hudbou z Sherlocka Holmese. A vysledek je zkratka jednoducha, ale zabavna podivana, kde nechybi jak klasicky, tak i trochu prehnany sermirsky souboje, par epic scen a sem tam nejakej ten humor. Navic herci jsou fakt sympataci a seslo se tu fakt ukazkovy obsazeni, obzvlast ucast Tila a Madse me potesila. Navic triky az na par vyjimek bezchybny. Takze cekal jsem sice vic, ale i tak jsem spokojenej. Slusny 4*. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny ostatních uživatelů se mi celkem líbila verze z roku 1993. Když už nic tak kvalitní akce a luxusní herecké osazenstvo tam bylo. Jenže tady dochází k jádru problému. Verze z roku 93 byla velkohubě se tvářící a vysokorozpočtová věc, která měla velké ambice a totálně vyhořela, neb nebyla podle představ skalních fanoušků knihy/předešlých filmů. Tato verze neměla ambice žádné, jenom bavit a diváci tentokrát pro jistotu neočekávali vůbec nic - logicky tedy nemohli být zklamáni. Pokud se skutečně dostaneme k objektivitě, tak z hlediska předlohy je tohle neuvěřitelně mimo. Je vidět, že režisér se na všechny předlohy a předešlé díly vykašlal a natočil si jízdu po svém. Je to vtipné, herci jsou dobří, nechybí tradiční evropský akční háv (zrychlovačky, střihy) a pár roztomilých scén. Nemohl bych opomenout výtečného Madse Mikkelsena, který ať vezme jakoukoliv roli, vždy to stojí za to. V rámci zábavy asi splňující standart, v rámci artu, či jakékoliv jiné filmařské hodnoty 20 tisíc mil pod úrovní. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Paul W. S. Anderson ve své moderní interpretaci ctí reálie příběhu a své novodobé ztvárnění hodlá přiblížit výpravnosti původního literárního díla." To jsme se zase nasmáli, oficiální distributorský texte. Přiznám se ale, že tihle Tři mušketýři jsou napodruhé lepší naž při prvním setkání s nimi. Napodruhé už jsem totiž věděl, co čekat - nebetyčnou, ale poměrně zábavnou pitomost se souboji vzducholodí, akčními scénami, které trumfnou cokoliv z Andersonových Resident Evilů, sympatickými hrdiny a krásnými dekol... totiž ženami. Proč ne. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (14)

  • V poslední scéně je vidět několik stovek lodí a vzducholodí. Velmi podobná scéna se objevila i v dalším snímku Orlanda Blooma s názvem Troja (2004). (Domin1359)
  • D'Artagnan (Logan Lerman) má při prvním rozhovoru s Athosem (Matthew Macfadyen) vždy při čelním pohledu výrazně jinak otočený klobouk, než při záběrech zezadu. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama