Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (991)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bychom měli další veleúspěšný příspěvek do celosvětové soutěže s názvem "Kdo udělá z Dumase největšího ocase?!". Po tomhle svinstvu už snad schází pouze čtyřprocentní muzikál produkovaný Vyliž people! A to jsem na začátku docela skousl i to, že D'Artagnan je hnusný, nesympatický jeliman, co vypadá jako Emily Deschanel. "Nu což", říkal jsem si smířlivě, "asi další Bruckheimerův nemanželský synek, kterého snad omylem zapomněli obsadit do Tvajlajtu a vyvažuje jej spousta charismatických herců.". To jsem však ještě netušil, že bude následovat bestiální, hollywoodské zvěrstvo pro vypatlané pubescenty. Ale i to bych snad přešel uvolňujícím zvracením, když už jsem kdysi přežil i to, jak si na Homotýry hrály Mladé pušky! Jakmile však Buckingham vytáhl z garáže Cepelín a začal souboj s Richelieuho Hindenburgem Na vlnách podivna, zmohl jsem se pouze na dýchavičné "uot dz fak" a měl jsem neodolatelnou chuť začít formátovat hardisk, aby po tomhle nezůstala sebemenší stopa! Takže, Andrzóne, pevně doufám, že tě za toto Rezidentní zlo bude ten poloviční negr chodit nadosmrti strašit, protože takovou slaboduchou, hororovou noční můru by snad nevyprodukovala ani Umbrella svými toxiny!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Téda, roztomilejší ptákovinu jsem už dlouho neviděl. Mělo to šmrnc, spád, napětí, efekty, krásné interiéry, půvabné exteriéry, vzducholodě, souboje, lásku, zradu! Hned v úvodu jsem udělal skvělou věc - zapomněl jsem na předlohu A.Dumase (jejíž poslední zpracování mě opravdu nenadchlo) a nechal se jen bavit. Kdo by rád věrnou a nejlepší adaptaci románové předlohy, doporučuji francouzsko-italské zpracování z roku 1961. Tahle akční taškařice je o něčem jiném a pokud ji budete brát vážně, máte zkažený večer a hodnocení odpad. Ponaučení z příběhu zní: ,,Nevěřte ženám, je-li vám život milý." (ovšem není žena jako žena, že...i když, nutno přiznat, M.Jovovichová v roli Mylady exceluje - mrcha přímo ukázková!) ()

Reklama

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta stará, americká, klasická, akční střílečka s prvky bláznivé komedie. Kdo tenhle styl nemá rád, tak to zcela jistě nerozdejchá a nepochopí. Jednoduše nic pro ty co mají rádi konzervativní filmy. Těm mohu akorát vzkazat, běžte si oprášit staré kazety! Nevim, co by jste ještě chtěli od xtého přepisu toho to románu. Je to hold zase něco jiného a tak je to třeba brát. Na druhou stranu musím připustit, že: - ''Pirates of the Caribbean'' mě přece jen příběhově bavil o něco víc. Jinak sranda dobrá. Summa summarum ''lepší tři hvězdy''. Ve 3D za ****. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VŠICHNI ZA JEDNOHO..... /// Tak ten obojživelnej týpek je Athos. Temnej přízrak zahalenej v plášti se zmáklým kung-fu zase Aramis. Porthos je silnej (a snaží se bejt vtipnej). No a pospolu s ,,milady“ (to je ta prokletá ženská) zrovna makaj na Da Vinciho trezoru (hovno výroba, spíš destrukce...) ....a právě tehdy Athos poznal, že ženský jsou svině! A kde je ten, co umí tu fintu (tu s mečem, která se dědí...)? Anderson natočil SVOJI verzi toho, co známe (tedy klasiky) a obohatil to o svoje vychytávky. Něco je úsměvný, něco pěkný a něco trapný. Ortodoxní milovníci klasiky zlostí ucáknou do trenek, ale já s tím (stejně jako –například- s kritizovaným Honem na čarodějnice) nemám vážnější problém. Plastická báchorka (vážně – jaký je 3D?), která baví i castingem (škoda, že D'Artagnana nemohl hrát Donnie Yen), akcí a u který si párkrát řeknu: ,,no to je pičovina“ (škoda, že D. Yen nemohl hrát ani ,,milady“). No a co, zábavná kravina a neměl bych vážnější problém jít do ,,dvojky“ (jako do druhýho dílu, ale dík za nabídku...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Můj život se dá popsat ve třech slovech: ,,bojuj, miluj a žij“. 2.) Furt nechápu, jak to, že tři mušketýři jsou vlastně čtyři. (A to s tou revolucí, která byla v listopadu, ale vlastně v říjnu už chápeš?) 3.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

On to není špatný film. Je jen úplně zbytečný. Abych to ale uvedl na pravou míru.. Jistá snaha se mušketýrům upřít nedá, ovšem nechápu, proč má někdo potřebu nátáčet tolikrát omílanou látku jen proto, aby to bylo ve 3D. Myslím, že v dnešní době existují i jiné způsoby, jak si v hollywoodu namastit kapsy, jenže to by zřejmě stálo i trochu té námahy. Osobně se mi mnohem víc líbilila Herekova verze, která byla rovněž pojatá s jistou nadsázkou, ale rozhodně mně bližším způsobem provedení. Takže 40% a snad můžu říct, že případné pokračování si nechám pravděpodobně ujít. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (14)

  • Filmový Versailles je ve skutečnosti německý palác Fürstbischöfliche Residenz ve Würzburgu. (Haretix)
  • V poslední scéně je vidět několik stovek lodí a vzducholodí. Velmi podobná scéna se objevila i v dalším snímku Orlanda Blooma s názvem Troja (2004). (Domin1359)
  • Na začátku filmu ukazuje mapa Evropy království té doby. V Německu lze ale spatřit Würzburg, fiktivní království a také název města, kde se točily zásadní scény filmu, např. i zámek Versailles. (magic2013)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama