Reklama

Reklama

The Last Exorcism Part II

  • USA The Last Exorcism 2 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film je The Last Exorcism 2 je pokračovaním hrozivého príbehu mladého dievčaťa. Nell Sweetzerovú (Ashley Bell) našli samú a vydesenú v lese. Hoci sa po čase vracia späť do civilizácie, nemôže si spomenúť, čo sa s ňou vlastne stalo. Uvedomí si však, že je poslednou žijúcou členkou svojej rodiny. Začína nový život, avšak s jej návratom sa prebudí aj silné zlo, ktoré má s Nell nepredstaviteľne desivé plány. Tie ju môžu opäť doviesť až na pokraj pekla, kde jedinou šancou na záchranu môže byť už iba rituál vyháňania diabla. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (59)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Extrémně natahované, nudné nic a po velmi slušném prvním díle vyloženě pád na hubu. Část II nemá absolutně čím zaujmout. Nic zajímavého nepřináší, ke strašení používá zásadně samých klišovitých motivů, které známe z nepřeberného množství duchařin / vymítačských snímků. Hlavní hrdinka je navíc úplně mimo veškerá kritéria, díky kterým bych k ní mohl pociťovat nějaké sympatie. Nuda, nuda, nic. 3/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Typickej "direct to dvd" sequel. V podstatě je to takovej balíček šílených představ a audio-lekaček, který po každých třech minutách diváka obdaruje první nebo druhou variantou, často i mixem obojího. Občas úspěšné strašení se však utápí v absenci atmosféry. Většina scén se totiž odehrává za dne, a když už přijde na nějakou noční sekvenci nebo samotný závěr, všechno skončí dřív, než byste řekli Abalam. Ashley Bell nehraje vůbec špatně, film ale utáhnout ještě nedokáže. To přijde třeba časem. Jinak upuštění od formy FF, kterou se chlubila jednička, byla pro mě změna vítaná. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jediná výhoda tohoto sequelu je v tom, že si už nehraje na nějaký rádoby autentický dokument. Jinak je to ale ještě větší nuda, než jednička. Když jsem myslel že filmu uběhla aspoň hodina, tak uteklo teprve 20min. Hrozně táhlé, snažící se diváka postrašit různými bubu obrazy, které stejně nefungují a divák je maximálně naštván, že do toho ticha mu do sluchátek řve nějaká kráva. O hlavní "hrdince" raději nemluvit. Těšil jsem se z každého záběru, kdy v něm nebyla. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem byl v napětí a byl docela překvapen v zajímavý rozjezd, mé očekávání bylo zprvu silné, líbilo se mi prostředí a záhadné pronásledování hlavní hrdinky démonem. Po dvaceti minutách, jsem již věděl jakým směrem se bude děj ubírat. Bohužel to z průměru kleslo na silný podprůměr. Klasický motiv lekavých scén, no a celkově byl film jedna velká nuda. Konec byl jasný už od začátku, nicméně se mi líbila démonova poslední projížďka autem. A konec světa. bu bu bu ! 38% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Poslední vymítání ďábla 2“ je jednoduše zbytečný film, který byl nejspíš natočen proto, že v poslední době vymítací horory opět letí. To vede k tomu, že jich je moc. V takovém množství se pak ukáže, že je opravdu jen pár těch, které opravdu stojí za zhlédnutí. „Poslední vymítání ďábla 2“ k nim nepatří, protože ani není schopen vytvořit tu správnou atmosféru. Scény, které jste viděli jinde, už vás podruhé těžko vyděsí. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama