Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý pařížský producent Joachim ze sebou nechal celý dosavadní život, aby v Americe začal znovu. Po čase se do Francie vrací s burleskní show, ve které vystupují ne úplně nejmladší a nejštíhlejší tanečnice, kterým Joachim popletl hlavy romantickými představami o turné po své domovině. I přesto, že skupinu čekají levné motely a nedostatek peněz, entuziasmus kyprých showgirls u publika boduje. Sen o vyvrcholení turné v Paříži ale narazí na Joachimovu minulost plnou nezhojených ran. (Film Europe)

(více)

Recenze (10)

Terva 

všechny recenze uživatele

Po filmu Bez kalhot jsem chtěl vidět něco z druhé strany opony. Jenže tudy cesta nevede. Tohle je ještě horší. Strašně nudný pohled do zákulisí francouzských umělkyň. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek mi moc nesedl, ale postupně jsem si asi zvykla, jak na postavy v příběhu vystupující, tak na určitou dějovou roztříštěnost. Ne zrovna úspěšný producent mi teda dvakrát sympatický nebyl, zato Mimi jsem si docela oblíbila. Trochu mě štvala uřvanost některých scén, ale i pár úsměvných situací či narážek se v té nevábné realitě životních zkrachovalců našlo. (65%) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Vcelku málo vysílaný film s Amalricem.Mě přijde jako vydařený.Amalric si ho napsal sám pro sebe, tak jak mu příběhy sednou."Umělkyně "toho moc nepředvedly dokonce se ani nijak nepoložily do toho, aby mávání nějakým kusem oděvu mělo eleganci... ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Možná,že to byl skutečně film o tom, jak se jeden zkrachovalý producent pokusil znovu postavit na nohy pomoci amerických stripterek, které už měly také svůj zenit za sebou. Sice hýří nápady, zdánlivě se vefrancouzských přístavech jejich vystoupení dokonce líbí, ale nad tím vším se vznáší stále onen přízrak krachu,který náš hrdina nedokáže ani tímto způsobem překonat. Navíc ještě musí řešit rodinné problémy a pár dní se show jezdí i dva jeho haranti... Konec je nepochopitelný a neuchytitelný, vlastně je to jakési konstatování, že je vše tak, jako předtím... Film jsem přežil, ale asi ve mně žádnou stopu nezanechá, podívaná na obtloustlé zmalované tanečnice mě nijak nenadchla, prostě to není šálek mé kávy... ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Francúzsky skrachovaný producent s množstvom dlhov v Paríži uniká do Ameriky,aby sa po čase vrátil do Francúzska so skupinou amerických striptérok a podniká s nimi turné po mestách,jedine v Paríži sa mu nedarí vybaviť žiadne divadlo,lebo nikto z tejto brandže mu už neverí.To je v skratke námet filmu Tournée.Príliž umelé prostredie,osamelosť všetkých postáv,najlepšia bola hudba na začiatku a na konci filmu.Videné v rámci FIFFBA 2011. ()

JoudaCZ 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho jsem se nemohl s filmem "spojit". Chyběla mi postava, k níž bych mohl cítit nějakou pozitivní emoci, děj na plátně byl příliš roztříštěný, ani varietní čísla, která obvykle fungují, zpočátku moc nezabírala. Postupem času vás však film nechá proniknout blíž. ()

Související novinky

Dny evropského filmu startují již za pár dní

Dny evropského filmu startují již za pár dní

14.06.2020

Dny evropského filmu (DEF), které se zaměřují výhradně na současný evropský film, letos představí 40 filmů z téměř 30 evropských zemí. Hlavní část programu DEF proběhne od 16. do 23. června v Praze,… (více)

Reklama

Reklama