Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (1 064)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nenakopava to prdele tak jako prvni dil nebo teda nakopava ale trochu jinak predevsim to nakopava do prdele divaky co se na po zkouknuti jednicky tesili coz teda neni muj pripad ja tuhle parodii na komiksy objevil nedavno ale tam kde si jednicka delala prave ze vsech moznych superhrdinu brilantni a ironickou prcu tam dvojka selhava na vsech frontach jednicka mne fakt pobavila coz jsem vubec necekal ale dvojka se stala z vetsi miry tim z ceho si v prvnim dile delali srandu no proste je o tridu slabsi a tomu odpovida i moje hodnoceni dobrych nekoretnich a trefnych forku ubylo proste tomu dochazi dech bohuzel napodruhy uz to nevyslo ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokračování téměř vyrovnává kvalitu jedničky ato i přesto, že dostáváme další dávku podobného obsahu. Nicméně není pochyb, že Cloë celý film táhne a čistě její zásluhou dávám 4 hvězdy. Zbytek se však také nemá za co stydět a vidím to jako velice milý a vtipný film, kdy se dočkáme i dobře propracované akce a skvělého sountracku. Film který se dá vidět i několikrát. 83% PS: český dabing podprůměrný a doporučuji originál. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Chyběl tomu ten neskutečný drive a intenzita předchozího dílu. Matthew Vaughn dokázal natočit hned několik scén, které by si člověk mohl pouštět pořád dokola a dokola, v pokračování žádná taková scéna není, celý film víceméně člověk stále doufá, že už za chvíli přijde ten moment, který ho zvedne ze sedačky, ale ten moment nikde. Navíc se vytratila ta příjemná nadsázka, film tak trochu nezvládá přechody z humorných částí do těch vážnějších, mnohokrát jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo to brát vážně. Pak mi ještě vadilo, jak moc je film rozkouskovaný, taková část ze střední školy byla vyloženě pouhá výplň a působila stejně jako tuctové teenagerovské filmy. Odstranění některých postav v průběhu filmu jakoby vůbec neměla smysl a byla tam jen proto, že byla v předloze, přitom si velmi dokážu představit, co by z takové smrti některé postavy dokázal vytěžit Vaughn. Asi nikdo nemůže čistě napsat, že Kick-Ass 2 je špatný film, já se nenudila, stále je to komiks, který zcela vybočuje a porušuje všechna pravidla a zákony, zkrátka tomu jen chybí ta Vaughnova geniálnost, která předchozí film vytáhla do nedostižných výšin. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce velmi slabý odvárek. Je možné, že mi výsledný dojem z filmu zkazil způsob projekce. Černobílý Mobilrip Kinoripu ve francouzštině s taiwanskými titulky na dvouapůl palcovém displeji s rozlišením sto na sedmdesát pixelů není zrovna ideální kvalita filmu, přesto mi tam něco chybělo. Chloe na stupnici opíchatelnosti opět někde mezi dlouhosrstou čivavou a jorkšírským teriérem, což je sice krásné, avšak k dokonalé erekci se zaťatýma pěstma a blaženým úsměvem ve tváři pořád málo. Sedmiminutová exhibice mistra mimických orgasmů Carreyho byla přínosná stejně asi jako transport mýdla do Chánova a rituál ve vraždění všech otců na displeji mně přišel taky mírně komický. Co film tak trochu zachránilo byl čuráky pojídajíci pes a čuráky cumlající nevím kdo, co tančila v superkrátkých růžových šortkách v tělocvičně tak divoce, že jsem si na pět vteřin představil, jaké by to bylo mít sex s člověkem. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá akčná komédia, ktorá je pokračovaním skvelej jednotky. Má pomerne dobrý príbeh o Kick-Ass a Hit-Girl, ktorí sa po udalostiach predchádzajúceho dielu musia rozhodnúť, akým smerom sa ich cesty pohnú a tak zatiaľ čo Kick-Ass chce pokračovať a nájde si partiu odhodlaných bojovníkov proti zločinu, Hit-Girl sa prvýkrát v živote snaží zapadnúť medzi rovesníkov na strednej škole. Lenže Red Mist sa túži pomstiť za smrť svojho otca a tak spojí skupinu rozličných zabijakov a začne s terorom. So spracovaním som celkom spokojný, ale mohlo to byť aj o niečo lepšie. V prvom rade ma mrzí, že zápletke chýba nejaký nový výrazný motív, takto mi to nepripadá, ako plnohodnotný film, ale skôr len ako dozvuky predchádzajúceho dielu, ale aj celkovo tu chýba tá originalita, hravosť a inovatívnosť, ktorá sa mi pred tým tak páčila. Ale ani takto si nemôžem moc sťažovať, staré postavy som si už veľmi obľúbil, takže aj v novom prostredí a s novými pomocníkmi je na nich radosť pozerať, aj keď tá stredoškolská línia s Hit-Girl mala určite väčší potenciál, dobre zvládnutá je aj línia so záporákmi, celkovo sa tu nájde pár výborných scén a navyše stále to má to čaro žánrovej výnimočnosti, takže aj v tomto slabšom prevedení je to stále dynamická akčná zábava. Akcie je tu pomerne dosť a platí o nej presne to isté, čo aj o spracovaní. Takže tá originalita, hravosť a inovatívnosť je preč, akcia je len priemerne natočená, chýbajú lepšie nápady a dokonca aj výrazne ubudlo zabitých a krvi, ale našťastie stále sú jednotlivé akčné sekvencie dostatočne zábavné. Najviac sa mi páči scéna s Hit Girl na dodávke alebo Mother Russia a jej likvidácia policajtov. Čiastočným sklamaním je aj humor, toho vydareného tu nie je až tak moc, ale občas sa zasmiať dá a po celý čas film dokáže udržať tú správnu náladu. Herecké obsadenie je perfektné, Aaron Taylor-Johnson a Chloë Moretz sú stále skvelí, len škoda, že jej to už v kostýme nesedí až tak dobre, ako predtým, opäť nesklame ani hlavný záporák a poteší aj skvelé obsadenie nových postáv ako John Leguizamo, Morris Chestnut, Jim Carrey a plno iných, tu mi sadli všetky vedľajšie postavy. Réžia a technická stránka sú len mierne nadpriemerné, Jeff Wadlow nemá na viac, než žánrový štandard, ale stále je to obstojná úroveň. A opäť sa mi páči aj hudba. Škoda, Kick-Ass 2 v porovnaní s jednotkou s výnimkou obsadenia zaostáva po úplne všetkých stránkach, ale aj tak som sa stále bavil viac než dobre a v rámci filmovej kategórie komiksoviek sa jedná o veľmi výrazný nadpriemer, takže musím aj dobre hodnotiť. 71% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (42)

  • Ve filmu se objevuje odkaz na jiný slavný komiks/film. A to když Zabíjačka (Chloë Grace Moretz) řekne: "Avengers, assemble!" (Creonik)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama