Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Opět se setkáváme s Davem Lizewskim alias Kick-Assem, amatérským bojovníkem proti zločinu, který je v civilu nenápadný obrýlený středoškolák. Je tu samozřejmě i Hit-Girl, která z jedenáctileté holčičky, co umí nebezpečně zacházet s nunčaky a mačetou, vyrostla v patnáctiletou slečnu Mindy, jež se snaží zapomenout na své smrtící instinkty a pokouší se zapojit do školního kolektivu. Daveovi se ale nedaří zapadnout do školní rutiny, jak si představoval, a tak se rozhodne Kick-Asse oživit. Spojí se se superhrdinským týmem sdruženým kolem plukovníka Starse a po nocích společně trestají zločiny, na něž policie nestačí. Mezitím na druhém konci města kolem sebe šikuje bizarní zločinecké kreatury další starý známý z prvního dílu - zbohatlický synek Chris, toužící po pomstě... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Batman

Batman (hodnocení, recenze)

Chtěl bych se zeptat na to jak je to s tím spin-offem Hit-girl?Tím myslím jestli je součástí filmu(což by dávalo smysl jelikož její komiksový spin-off se odehrával mezi 1 a 2).Předem díky za odpovědˇ.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Adhak

Adhak (hodnocení, recenze)

Vsetci pisu o sklamani, ako keby sa to nedialo pravidelne, ved len 1 film s pokracovanim z 500 sa dokaze aspon vyrovnat svojmu predchodcovi. Uplne milujem tie komentare typu "1čka bola lepšia" ,  "čakal/a som viac" apod. Tak naco od toho ocakavate tak vela ked aj tak viete ako to dopadne, a verit traileru? to sa uz v dnesnej dobe nerobi...ja som si to dokazal uzit, neporovnaval som to s 1tkou, pretoze by mi to len skazilo cely film.

Mikeska

Mikeska (hodnocení, recenze)

Příjemné překvapení konce léta a dokonce můžu říct, že se mi to líbilo více než jednička. Osobně doufám, že udělají samostatný film s Hit-Girl a následně by to chtělo 3ku :).

Uživatel mcb smazal svůj příspěvek.

Uživatel mahler smazal svůj příspěvek.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

kvůli ne úplně 100% ohlasům jsem od toho mnoho nečekal, ale film příjemně překvapil... nejsympatičtější postava jednoznačně John Leguizamo

 

zklamání - chybějící pokus o hromadné znásilnění Chloe Moretz v lese...

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

škoda, tenhle film měl díky jedničce tak našlápnuto :-(((((( Pokud někdy bude trojka doufám že v ní už nebude Mother Fucker - ten to krutě kazil ...

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

To je fuk, při tak zanedbatelným rozpočtu není možný aby si to na sebe se vším všudy nevydělalo.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

JIRKKA

Ani jednička nebola nejak extra zisková. Preto sa s dvojkou čakalo tak dlho a má taký nízky budget.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Teď jsem koukal, že přepočítali tržby na boxofficemojo a vydělalo to ještě méně, o 200 tisíc dolarů, 13,3 miliónu. Když vezmu, že v tom jsou i noční projekce, tak to je pořádný sešup dolů, oproti jedničce. A já si doopravdy myslel, že to bude hit léta. Vkus lidí je nevyzpytetelný.

na příspěvěk reagoval Dadel, ywo666

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan , TheDarKnig

To vím nehodlám se tím živit .. a mám známího divadelního dramatika .. se kterým to po natočení konzultuju a taky mi rodina říká co a jak ...

TheDarKnig: To nevímu nás ve vesnici zrovna vyváželi hnůj takže je to dost zlý ://

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tom_Lachtan

Prej kriticky ... to spíš pochvalně :D ... ale nee nedám já to nikde nešířím dělám to jen pro zábavu .. To víš natáčení sexuálních scén ;)) ..
Dělám si srandu ... :D .. většinou se jedná o akční kriminálky .. či scifi .. a mám jeden zombie horror... Ale dělám + "herci" to jen pro zábavu a osobní použití ... Taky bych ti neposlal svoje fotky z dovolené abys shodnotil jak kvalitní sou ;)

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

dragon94

já spíš myslel tu větu, že za jeden mega lze film natočit (o=´

mimochodem, někdy mi hoď do pošty odkaz na tvůj film, kriticky zhodnotím   ´=oD

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

Režisér Kick-Ass a ostrov fantazie

01.08.2018

Poněkud zvláštní projekt si společně vybrali režisér druhého Kick-Ass Jeff Wadlow (Vadí nevadí) a hororový producent Jason Blum (Uteč). Chtějí totiž adaptovat seriál Fantasy Island z roku 1977, ve… (více)

Dvojka Kingsman je na cestě

Dvojka Kingsman je na cestě

13.06.2015

Režisér a scenárista Matthew Vaughn (X-Men: První třída, Kick-Ass) se filmovým pokračováním vyhýbá. X-Men: Budoucí minulost i Kick-Ass 2 se museli obejít bez něj, jeho nejnovější film mu ale přirostl… (více)

Reklama

Reklama