Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

Pajela 

všechny recenze uživatele

Jděte všichni do hajzlu s těma negativníma komentářema. Myslím, že vedle Pohlreicha je Radek konečně další kuchař, který něco umí. Jeho jídlo vypadá vždycky lákavě a příprava bývá rychlovka. Jasně, slovník má prostě "svůj" a někomu to nemusí sedět, ale je to aspoň něco nového... A fakt nechápu, jak ho můžete srovnávat s idiotským Babicou, který vymýšlí své kuchařské kreace po 10 pivech a myslí si, bůh ví jaké mňamky to nebudou. Blah! Radek rulezzz a nemusí u toho ani machrovat, jak všehoznalý Zdeněček... ()

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Náš reálně kapitalistický stát pochopil, že o blaho dělníka je vhodné se důkladně postarat, tak když už ti bezďáci nemaj co do tlamy, tak jim aspoň ukážeme nějaké žrádlo na kameru.. hlavně aby to bylo barevný, levný, bylo toho dost a nesmrdělo to už od pohledu jak chcanky..., no možná tomu pořadu trochu křivdím, ale mi to přijde asi stejně tak efektivní, jako dálková výuka hry na housle přes telefon --- a to díky pedagogickému "talentu" těch kuchařských šoumenů ještě bez zvuku, jen SMSkami. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než se Radek Kašpárek vyšvihnul na světlo světa MasterChefem, vařil kromě reálného prostředí i v tom televizním kdysi dávno na Barrandově, ještě v časech, kdy se na tuto stanici dalo v pohodě dívat i několik hodin denně. Abych ale šel s pravdou ven, Co bude dnes k večeři? jsem viděl několikrát jen proto, že jsem ještě jako žák prvního stupně základky čekal na večerní Animáček. ()

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Zasloužený odpočinek u kuchyňské symfonie a rádoby vtipného Radka Kašpárka. Po vaření s Jaromírem a souboji dvou “velikánů” v kuchyni, kteří uvaří i z hovna, se člověk alespoň na chvíli cítí oslněn špetkou profesionality. Je vidět, že si Radek užívá nejen vaření v kuchyni, ale i působení před kamerou, a tak se pořad stává docela příjemnou kulinářskou podívanou. Radek perfektně objasňuje jakýkoliv postup jeho výtvorů, proto mě jen utvrzuje v tom, že se i v televizi Barrandov najdou světlé pořady. A že jich je sakra málo! Bohužel mi podívanou kazí časté, kurevsky otravné reklamy a prostě jenom pocit toho, že zase musím sledovat Barrandov. Myslím ale, že je tento pořad něco, co se po dlouhé době dá sledovat na tomto kanále. Není to nic světoborného, ale mezi všemi ostatními pořady pro mě docela vyčnívá a je něčím zajímavý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky Radka Kašpárka byli docela úsměvné a moc mu to kecání před kamerou vskutku nešlo, ale kuchař je to asi dobrý a dnes už i hodně uznávaný. Na Barrandově už pomalu neví, co by nacpali mezi všechny ty hnoje, co uvádí jejich pán ředitel nebo Musil a tak si vzpomněli i na staré pořady, které měli alespoň trošku úroveň a ze všech stran na vás nečuměl Soukup. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama