Paramore Live, the Final Riot! (koncert)

Hudební / Dokumentární

USA, 2008

Podarený album sa dočkal aj svojej DVD verzie. Popri vystúpení v Chicagu členovia kapely rozprávajú svoje zážitky a dojmy z turné (autobus v ktorom bývali, atmosféru na koncertoch, skúsenosti...). Bol to pekný hudobný zážitok, no s vedomím existencie ich 3. albumu Brand New Eyes musím skonštatovať, že by som si koncert vedel predstaviť s inými piesňami, no samozrejme v dobe natáčania dokumentu bol ich aktuálnym albumom RIOT! Dobrá show, efektný úvod, ale ako som spomínal, chcem radšej DVD z ich turné, na ktorom predstavujú BNE. Dúfam že sa ho dočkám :) Týmto ale nechcem povedať, že kvalita piesní a textov je zlá, práve naopak, oproti prvému albumu vzrástla a v treťom štúdiovom albume podľa môjho názoru doslova dospeli, či už hudbou alebo textami.(13.10.2010)

• MikeManson

Hayley je kocka s krasnym hlasem a nektery songy jsou uzasne chytlavy, ale tenhle zaznam ani nemusel vychazet... Tedy nejsem fanda Paramore, mozna proto mi to prislo tak nudny a naprosto bez atmosfery... Samotne koreni interview behem zaznamu me tedy vubec nezajimaly... Shrnuto, tesil jsem se na energii naslaplou poprockovou show, ale byla to nuda... Skupina hrala bez invence, bylo to takove skrobene a uhlazene, zadna chutovka nebo uzasny moment... Myslim ze me to tak nudilo ze jsem to ani nedokoukal... Fandove by ale mohli byt spokojeni (jinak nechapu to vysoke hodnoceni) x).(24.5.2012)