Reklama

Reklama

Nick a Dale jsou přátelé, kteří mají stejný problém - pohrdají svými nadřízenými, kteří se jim rozhodli zkomplikovat život. Nick pracuje ve finanční společnosti despoty Davida Harkena, který mu slibuje povýšení, ale nakonec se rozhodne udělit ho sám sobě. O moc lépe na tom není ani Dale. Jako zubní laborant je vydírán svou šéfkou Julií, která ho navíc sexuálně obtěžuje. Tvrdí, že pošle jeho snoubence fotky, které dokazují, že jí s ní byl nevěrný. Když nastoupil jako nováček, tak ho uspala a měla s ním sex na zubařském křesle. Oba zoufalci mají kamaráda Kurta, který se brzy ocitne na stejné lodi jako oni. Jednou večer u skleničky se všichni tři shodnou na tom, že by bylo nejlepší, kdyby jejich šéfové zemřeli. V zapadlé hospodě se seznámí s protřelým kriminálníkem, který je nasměruje na myšlenku, že musí zabít své šéfy navzájem, a navíc tak, aby vše vypadalo jako nehoda. Tím se spouští neskutečný kolotoč pokusů i drsných omylů... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 122)

nunka 

všechny recenze uživatele

Ten, kto prekladal titulky dal filmu ďalší rozmer, minimálne sa postaral o to, že som bavila od začiatku do konca. Námet má neokúkaný nápad, konverzácie sú svieže a každý boss je zábavne zapamätateľný (nielen Farrelova prehadzovačka). Čo sa dejovej línie týka, je to hlúposť na druhú, ale aj na hlúposti sa dá dobre zabaviť, ak je dobre natočená. Myslím, že práve to sa tomuto snímku podarilo, preto mu aj všetko nevydarené odpúšťam. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná komediální podívaná s krimi zápletkou, která mě překvapila tím, že nebyla úplně laciná. Navíc poskytla mnoho příležitostí pro různé vtípky. U některých scén jsem se opravdu od srdce zasmál. Bavilo mě sledovat všechny tři šéfy ztvárněné známými herci a herečkou. Ústřední trio si dle mého také vedlo dobře a skvěle se doplňovalo. K tomu všemu příjemný soundtrack, který si sice člověk nezapamatuje, ale dojem z jednotlivých scén přece jen zvedne. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Komédia, ktorá vďačí za svoj úspech výbornému obsadeniu (do rolí BOSSES). Každá postava má svoj špecifický charakter, ktorý je vďaka výbornému herectvu hlavným faktorom kvalitnej zábavy. Dej vďaka rôznorodostí typov hlavných hrdinov (špecificky na strane bossov) prináša vždy niečo chytľavé a hoci celý film nie je zárukou nepretržitej zábavy má dobré tempo a zanechá pozitívne dojmy. [3 a pol *] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být lepší já vím, míň trapné a ne tak, místy úplně zbytečně přepálené, ale stejně jsem se královsky bavil. Ono nejde o ty tři idioty co chtějí zabít své šéfy (Charlie Day z nich byl nejvíce otravný a jeho motiv byl navíc nejpodivnější), ale právě o ty nadřízené. Colin Farrell je tu za naprosté hovado, až mě mrzelo, že tam s ním není víc scén. Kevin Spacey jako zlý psychopat, parazitující na lidech z takovou chutí je rovněž neodolatelný. A jako poslední tu máme Jennifer Aniston, v jedné z nejlepších rolí své kariéry. Osobně nechápu proč ji ten kretén chtěl zabít. Vždyť ona si to (tu roli) tak vychutnávala. Spousta drobných rolí taky potěší, očividné odkazy na WIRE (Bunk a Cutty) a výborný Jamie Foxx. Opravdu je škoda, že tohle téma někdo schopnější nedokázal vytěžit víc. Obsazení tady na to bylo. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Kde bolo tam bolo, traja blbci sa rozhodli zbaviť svojich tyranských šéfov. Jediný problém bol, že to boli naozaj kolosálni blbci... Komédia ktorá vcelku ujde, ale je v hollywoodskej produkcii nadpriemerná iba v časovo a priestorovo ohraničených detailoch. Spomedzi úžasného tria debilkov ma prekvapivo najviac bavil Jason Bateman, ktorému som sa predtým radšej vyhýbala. Ale skombinujte ho s podobne otravným Sudeikisom a neznesiteľným Dayom a hneď je z neho najväčší sympaťák na place ;-) To sa netýka nepriateľského tria žralokov, ktorému jednoznačne kraľuje Kevin Spacey. Spolu s Anistonkou a Farrellom (tak skvele zmeneným, že som si ním celý film nebola istá ;-) tvoria dynamickú protiváhu a dodali Šéfom na zabitie nezanedbateľný kúsok prestíže. A ešte Jamie Foxx :-) Bez nich by to bol asi len trápny prepadák. A možno je aj tak... ()

Galerie (59)

Zajímavosti (42)

  • Jennifer Aniston (Julia Harris) ve filmu nosí hnědou paruku, která měla umocnit její sex-appeal a zároveň postavu odlišit od jejích obvyklých odlehčených rolí. (žvanimírek)
  • Scénář k filmu koupila New Line Cinema již v roce 2005. (Terva)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama