Reklama

Reklama

Gorila: Příběh opičí

(amatérský film)
všechny plakáty

Osada byla přes noc vyloupena. Lupiči byli hroziví Krtci a neukradli nic menšího než „kadibudku“. Vesničané teď musí sestavit zvláštní tým, který má jediný úkol - vrátit ukradenou toaletu domů za každou cenu. (wader)

Recenze (20)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem se ani při té délce nikdy vyloženě nenudil, i když by filmu zřejmě nůžky prospěly. Zejména v první půlce bylo pár hluchých míst. Na druhou stranu se to tvůrcům nerozpadlo pod rukama a ta hodina a půl drží pohromadě. Párkrát jsem se skutečně hlasitě smál! I dobře zvládnutá postprodukce stojí za zmínku. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se malinko nudil, ale pak se to hodně dobře rozjelo, až mě to začalo, tak nějak bavit. Když pominu kameru a střihy, tak jde opravdu o dobře zmáknutý film a klaním se Bandě Trotlů, že dokázali udělat takto dlouhý film. "Znáte ten trik se špičatým kloboukem?" Jsem rád, že zde byla použita tato hláška z Pár pařmenů. ()

Reklama

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Lidi tohle se vám opravdu líbí ?? Jestli jo tak si dejte Facku A Skočte Do Zdi ! Tenhle film je v mých Top 10 nejstupidnějších filmů. Na ty lidi se vůbec nedalo koukat , a ten děj to bylo teda NĚCO ! U spousty filmů 95 minut uběhne jako voda , ale tady se to táhlo a táhlo , a bylo to úplně o ničem. POCITY Z FILMU: strach , zděšení , nekoukatelnost jakéhokoliv filmu 1 týden. Vím že to je jen amatérský film , ale tohle je STUPIDITA lvl. 200. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch příjemnějších českých amatérských filmů. Má to strukturu, má to nepitvořící se herce, má to dostatek myšlenek pro celých 95 minut, má to některé hodně dobře vypointované vtipy. Absurdní humor pomocí krtků je příjemné osvěžení a tehdy v roce 2005, když jsem na ČSFD teprve začínal, by to bylo za čtyři hvězdy, takhle jen silné tři hvězdy. ()

sokiss 

všechny recenze uživatele

já vim, jsou to amatéři, tak se to musí brát s rezervou. Příběh je teda pořádná blbost! Ale zase... co s omezenyma prostředkama vymejšlet. Herecké výkony jsou odpovídající pro neherce (takže je třeba si na to zvyknout). Asi bych to celý trochu prostříhala a zkrátila a asi i poupravila scénář. Celkově mě to moc nenadchlo, ale je těžké něco takového hodnotit. Rozhodně obdivuju, že se něco takového dotáhlo do konce. A myslim si, že na amatéry to bylo slušný. ()

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy vesničané přeplouvají jezero, se jeden z nich zmíní o ledovci. Následně na ně padají špatně viditelné předměty. Těmi byly ve skutečnosti kostky ledu, které byly před sluncem uchovány v termosce. (ondradvori)
  • Film byl stříhán v programu Ulead Media Studio 6.0, filmovalo se kamerou Panasonic NV-GS120. Natáčení trvalo celkově 4 měsíce a premiéru si snímek odbyl v kině Vesmír. (ondradvori)
  • Exteriéry se vesměs natáčely v lesích okolo Ostravy, v Petříkovicích a na vršku Landek,. (ondradvori)

Reklama

Reklama