Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Marty89 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času a pro mě zřejmě nejhorší film s Brucem Willisem. Už zhruba od 10. minuty jsem častěji sledoval hodiny a čekal, jestli se ten příběh někam pohne. Bohužel nepohnul. Navíc bytostně nesnáším, když je film podán retrospektivním způsobem, když to navíc není vůbec nutné. Herecké obsazení naprosto nesympatické - hlavně ženské role. Chvíli jsem přemýšlel, že bych dal hvězdičku za výkon Foresta Whitakera, ale ten film na to prostě neměl. Někdy se vážně divím, jaké scénáře se můžou dočkat realizace. P.S. Označení western mi opravdu hlava nebere. P.P.S Tak už to změnili, ještě že tak. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Taková "tarantinovka" ... kecy, kecy, kecy ... ale fakt nezáživný, postupný skládání děje dohromady ... taky nezáživný. Pomalý vyprávění, ubohej příběh, nevýrazný postavy. Jedinej, kdo to táhne naprosto excelentně, tak je Forest Whitaker. Ten si to dal fakt výborně. Ale jinak je to akorát nudná, pěkně barevná volovina ... ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jasně, jsou tu scény, který jsou cool. Ale tak 90% filmu si říkáš jedno velký WTF?! Buď je ten film fakt cool a super a já to nepochopil, anebo je to ždímání tisíckrát omletýho... Tak si vyber. A Bruce to tentokrát prostě nezachrání. Zato Whitaker je v trailerový scéně s motorem bezkonkurenční. To jo. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film se zoufale snaží vypadat jako stylovka a nemá na to. Zoufale dlouhé záběry bez střihu, které si doslova koledují o přetáčení (nebo o to si pustit při sledování internet a vyplnit prázdné chvíle). Stupidní rozhovory. Škoda slov. Já začal přetáčet u první mrtvoly (sledovat půl minuty mrtvolu byť za vtíravé muziky mě neba) a počítač pustil v cca 20minutě filmu, protože jsem zjistil, že přetáčím skoro furt. Jediný kdo stojí za pozornost je Forest Whitaker. Tomu patří ta jediná hvězdička. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Příběh snažící se napodobit svým stylem Desperado, či Pulp Fiction. Ovšem kvalit v žádném případě nedosahující. Ač je Forrest jako vraždící maniak výtečný a Brullis dostatečně slizký, jde spíše o pokus vykradení zmiňovaných filmů. Podobné situace a fory jsou dosti okopírované a tím působí velmi trapně. Lokace - tma - motorest - benzinka a silnice. Jediné veliké plus filmu je skvělý soundtrack. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)
  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)

Reklama

Reklama