Reklama

Reklama

Breaking In

(seriál)
USA, (2011–2012), 7 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Kamera:

David Hennings

Hrají:

Christian Slater, Bret Harrison, Alphonso McAuley, Jennifer Irwin, Odette Annable, Trevor Moore, Michael Rosenbaum, Steve Wiebe, Ted McGinley, Mike Tyson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Skupinka mladých géniů je zaměstnána ve firmě, která se specializuje na profesionální zabezpečení systémů. Jejich úkol je však lehce neortodoxní - vždy se mají k zákazníkovi "nabořit", aby ten pak projevil zájem o služby jejich zaměstnavatele. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Slabota! Ani se nedivím, že byl seriál po pár dílech stažen z vysílání a popravdě doteď nechápu, proč se ho vlastně někdo snažil obnovovat, protože bylo už dopředu jasné, že půjde znova do kytek. Herecké obsazení (Odette Annable :) je sice dost na úrovni, ale chybí tomu scénář a jednotlivé epizody jsou těžce podprůměrné, díky kraťoučké stopáži jednotlivých dílů šíleně zkratkovité a někdy i až trochu trapné. Hodnocení seriálu: 1,5/5 ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Nic pozitivního na tom nevidím,není to vtipné,není to svižné. Lítá se od záběru k záběru aniž by na sebe záběry navazovaly v -pro mě- pochopitelném stavu. Komediální linka slabá místy až trapná. A herecké obsazení slabé,Slater to sám neudrží a navíc se ani nijak nepředvedl. Prostě typická napodobenina Chucka,ale asi 10x horsi...;) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jedno z najväčších prekvapení. Aspoň teda prvá séria, ktorá je naozaj perfektná. Na tu druhú a na podivné dejové zvraty súvisiace z nespokojnosťou štúdia som si chvíľu musel zvykať. Ale aj tak sa jedná o perfektný seriál s množstvom sympatických postáv, ktoré sa postupne vyvíjajú. A to je jedno obrovské plus. A Erin Richards a Odette Annable ako dvojica krásiek mi dokázali každý krát keď sa zjavili na obrazovke zobrať dych. 1 séria 100%, 2 séria 80% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale je to spíš tuctovka. Přirovnal bych to k seriálům, na které jsem se díval jako kluk, když jsem se odpoledne nudil a bavily mě (Knight Rider, MacGyver). Odette je kus, Slater správně zákeřnej šéf, i zbytek týmu je dobře obsazen, jen by to chtělo lepší příběhy; místy to postrádá šťávu. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nutno uznat, že první série byla hodně průměrná (a to i přesto, že měla mého oblíbeného Michaela Rosenbauma), ale dvojka již vskutku stojí za to a čtyři hvězdičky si každopádně zaslouží! ()

Galerie (263)

Reklama

Reklama