Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1.série: Hoďte do kotlíku mírnou inspiraci Gossip Girl, zamíchejte s mysteriózní linkou alá Desperate Housewives a na závěr přihoďte, jako lahodný moučník oduševnělý soundtrack, který si budete moct pouštět neustále dokola. První řada splňuje veškeré parametry správného současného žánrového seriálu pro přímou cílovou skupinu. Funguje na poli vztahů, ale zároveň nadhazuje svůj atraktivní nadrámec - detektivně/mysteriózní linii s "A". Závěr byl sice poněkud rozporuplný, ale stejně červík zvědavosti v mé hlavě nedá pokoje kdo "to" A-Bitch vlastně je. 75% ()

julinkaa10 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár dílech jsem byla mile překvapená. PLL mě hodně bavilo, děsilo a hlavně napínalo. Je to ten typ seriálu, u kterého prostě hned musíte vidět další díl. Bohužel po nekonečném prodlužování objevení -A už to není co bývalo a holky se mi v některých situacích zdají krapet natvrdlé. Myslím si, že by 3.série měla být poslední, abychom se konečně dozvěděli to, na co od začátku čekáme. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Co bych napsala.. nečekala jsem, že to bude tak dobrý ! Baví mě to od prvního dílu, a i když nemám shlédnutou zatím ani první sérii, věřím, že se jen tak můj názor nezmění. Natočeno tajemně, tak, že se opravdu těším, jsem napnutá, co se stane a zároveň zachyceny normální starosti dívek, které řeší své problémy a mají svá tajemství... a vše propojené do posledního detailu, který se každou chvíli vyzradí. Zvraty, příjemné chvíle, ale i módní přehlídka a prostě pokoukání na ty jejich tvářičky, mi asi někdy stačí, aniž by zrovna říkaly něco chytrýho. Začínám mít ráda hodně postav, příběh je hezky propojený a já nemůžu jinak, než jim držet palce. :) ()

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

Kuzzie 

všechny recenze uživatele

Spoilerůplný komentář!Ze začátku jednoznačně Zoufalé manželky v dětské verzi.Dívám se a říkám si, proč se všichni chovaj tak nelogicky? Jenže se mi to prostě líbí.Některý scény se natáčely na místech, kde Gilmorky(jooo, joooo). Aria je taková krásná mrkací panenka, Spencer je taak chytrá, Hanna tolik vtipná, Alison je dokonalá intrikující svině, Toby, Caleb, Jason nebo Gareth se musí vyjímat na plagátech snad každýho dívčího pokojíčku, první dva řečení jsou fakt sympaťáci, Caleb navíc (Tyler Blackburn- sexy jméno)Pocahontas. Že se v půlce 4. série ještě vůbec nic nevyřešilo(pořád mě napadá srovnání s Dexterem :D), to neva. Klidně ať to producenti protáhnou na 15 sérií, si počkám. Jen by mohla umřít Emily. Kromě Andrey z The Walking dead a Jenny z L-Wordu neexistuje horší postava.Respektive si nemůžu pomoct, ale asi bych to svedla na herečku, která ji hraje. Jak tak hezká holka může lézt šíleně na nervy, když by mi nejspíš měla být nejbližší. No, ale samozřejmě je tu takovej ten neustálej americkej problém s homosexualitou. Všichni se shodnou na tom, že to je naprosto normální, není, za co se stydět, ale lesbický postavy neustále odjíždějí daleko jedna od druhé, umírají, uzavírají se samy do sebe a když už se políbí, tak jedině ve tmě, mimo záběr a tak, aby nekazily děti. Zkrátka- pokud se tohoto tématu bojíte, tak ho nevytahujte!(samozřejmě, že si tohle přečte moc hodně filmařů, zamyslí se a všechno změní, dobře to vím a proto to píšu). PS: jsem až takový fanda, že se dívám nově i na dabovanou verzi a veškerý Káleby, Kejliby, Bajerny i Vajldeny mám pořád ráda. ()

Galerie (1 797)

Zajímavosti (47)

  • Ian Harding (Ezra Fitz) hraje o několik let staršího učitele hlavních postav, ve skutečnosti je ale představitelka Spencer (Troian Bellisario) o rok starší než on. (Kaaaaa)
  • Autorka knižnej predlohy Sara Shepard si zahrala ako hosť - stvárnila zastupujúcu učiteľku angličtiny. (Cherry_Bomb)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama