Reklama

Reklama

Curiosity

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Velká Británie, 2009, 10 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní hororvý film napsaný Tobym Spantonem, ve kterém září Emily Blunt (Emma) a Tom Riley (Mike). Děj se odehrává jedné noci v jejich domě, kde se mladý pár snaží zachránit před vrahem. Kdo tedy nakonec zvítězí v tomhle boji na život a na smrt? (Lenny.M)

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V určitých momentoch značne predvídateľný, ale ináč kvalitne napínavý a atmosférický hororový kraťas o páriku, ktorý v noci zazrie z okna podivnú osobu (vraha), no mysliac si, že ide o ich susedu na seba neopatrne upozornia. Nenápadné, mrazivé, realistické a navyše s krásnou Emily Blunt v hlavnej úlohe. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ničeho objevného se tak trochu dle očekávání nedočkáme, návštěva toalety (ani z důvodu nudy, nebo něčeho jiného) zapotřebí také nebude, a i když je výsledek prchavý, jak bublinky v sodovce, přítomnost Emily Blunt a lehké mrazení v zádech to nakonec na ty tři hvězdy vytlačí. Ale ať už jde o celovečerní nebo krátkometrážní žánrový příspěvek, potemnělé kouty ještě hororový zážitek nedělají!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože si v tomto snímku zahrály známé tváře Emily Blunt a Tom Riley, tak svou přítomností nikterak nezvýšili kvalitu snímku. Tvůrci se sice pokusili navodit napětí, ale potemnělé pozadí a především krátká stopáž nedokázali vytvořit potřebnou atmosféru, aby to diváka nějak extra zaujalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi presvedčivý kraťas o jednom podivnom home invasion. Keď niekoho lešujete večer z okna, rozhodne nezapínajte svetlo. Ušetríte nielen energiu. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Krátký thriller s Emily Blunt v hlavní roli. Dlouho mi trvalo, než jsem ho někde objevil, nakonec tedy jen ve špatně kvalitě na Youtube, ale alespoň něco. Film obsahoval dost klišé, ale i přes to dokázal navodit dobrou atmosféru, hodnocení samozřejmě ovlivňuje i to, že Emily je jedna z mých oblíbených hereček :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Emily mám rád, ale tohle není dobré ani jako amatérský kraťas. Bože, mít k dispozici takovou kočku a natočit takovou slabotu... ()

Reklama

Reklama