Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Snad jediný člověk, který mi z britského osazenstva chybí, je James McAvoy, protože tady tenhle Steve mi prostě moc nesedl. Ale zase se hodí k Fioně. A když už jsem u těch postav, tak jednoznačně nejvíc mě baví linka Ian(a) (a ne, není to jen proto, že je zrzek :D - i když tím sympatie znásobuje). Jo a bez Lipa, to by nejspíš seriál spadl o hodně níž. Co se tedy jej samotného týče, seriálu myslím, tak hození si jej do oblíbených by mělo říct vše podstatné ne? Potenciál rozjetých příběhů je s každou sérií větší a vše prostě padne. Čtvrtá série se rozjela božsky, nenapodobitelné postavy a Carl! Když jsem psala o tom, že mám oblíbené dějové linky, tak teď se rozdíly maximálně smazávají a těším se, jak to letos dopadne. ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Best of the best! Britskou verzi jsem neviděla, takže jsem moc netušila, do čeho jdu. Už od prvního dílu se mi Gallaghers zaryli pod kůži tak, že jsem se jich do posledních závěrečných titulků nemohla zbavit. Nejde ani tolik o vtip (i když o ten jistě taky), jako spíše o výborný storyboard jako celek. Žádná postava nepokulhává, žádný díl není horší nebo lepší, než jiný, humor je přímo skvostný :) ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Výborný. Ulítlá rodinka socek, která se rve se životem co se dá, a jsou přitom vtipný, zajímavý, sexy ( Fiona) a každá postava je svá a originální. Postavy jsou největší plus scénáře, který je občas stereotypní a trochu prvoplánově šokující, což na druhou stranu generuje pořád tuny zábavy. Nejlepší postavy Lip a Debbie. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Sprostý, nechutný, šokující, vtipný, smutný. Britskou verzi jsem bohužel neviděla, no ale ta americká je neskutečně dobrá. Po skončení dílu jsme se nemohla dočkat dalšího. Frank a jejich matka mi strašně vadí, scény s nimi musím občas i přetočit. Můj nejoblíbenější Gallagher je Lip. Ani nemůžu spočítat, kolikrát za jeden díl, jsem z něčeho v šoku, znechucená apod. Za ten rok co se Shameless nevysílá, člověk úplně zapomene, jak geniální seriál to je. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem se na tento seriálový skvost začala dívat až nedávno? Shameless je skvělé drama se špetkou humoru a pořádnou dávkou zvráceností, sexu a drog. Něco, co jednoznačne není pro slabší povahy nebo nenáročné diváky. Při sledování Shameless se člověl ani na chvilku nenudí. Děj je neustále v pohybu a náhlé dějové zvraty mi povětšinou vyrazí dech. Tento seriál sa nevyhýbá žádnému tématu, který se týka dnešní společnosti (láska, přátelství, nedostatek peněz, alkoholismus, homosexualita) a mnohé další. Navíc takovéto dobré obsazebí jsem neviděla už hodně dlouho a herci podávají neuvěřitelné výkony. Série co série, epizoda od epizody je neskutečně vymazlená. Jednotlivé postavy, oblíbené či neoblíbené, mají hloubku, svůj směr a vývoj. Fiona si mě získala svojí houževnatostí, obětavostí a urputností. Hlavně ze začátku byl skvěle vykreslen její boj o udržení rodiny nad vodou a zároveň si užít vlastní život. Frank sice není můj oblíbenec, ale jako záporák je vynikající. Sobec, hajzl a ničema chlap, který mě dokáže překvapit jako nikdo jiný. Nezná hranice, kromě sebe mu až na pár občasných výjimkách na nikom nezáleží. Donutí vás ho nenávidět, ale někdy ho dokonce i chápete. Mojí nejoblíbenější postavou je ale rozhodně Sheila. Není den, kdy bych ji nechtěla obejmout. - "You see what you want to see when you don't want to see it." ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)
  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)
  • V 6. epizodě 1. série, když je celá rodina v kuchyni a děti se chystají do školy, se z ničeho nic v jednou záběru na stole objeví červená miska se lžící. V dalším záběru na svém místě není a v dalším zse ano. (Agita)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama