Reklama

Reklama

Legenda Země Oz: Dorotka se vrací

  • Česko Příběhy ze Země Oz: Dorotčin návrat (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dorotka se probouzí po strašném tornádu, které zpustošilo Kansas a vrací se do Oz. Jsou tam její staří přátelé Strašák, Lev, Tin Man a Glinda. A znovu jsou v nesnázích. Tentokrát je trápí vychytralý padouch šašek. Dorotka musí spěchat a všechny zachránit. Na její nejnovější magické cestě přes barevnou krajinu Oz se k ní připojí sova, Marshal Mallow a Vlek Společné jdou znovu nastolit pořádek a vrátit štěstí do Smaragdového města. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Yesaya

Yesaya (hodnocení, recenze)

Božínku, Lea Michele! Tak to bude asi po dlouhé době první film, na který si zajdu do kina! Ach ne, počkat... oni ho vlastně celý předabují... a přezpívají. Hm. Takže si asi stáhnu originál. 

...

Co ze skvělého hereckého obsazení, když z něj v českém znění nebudu mít nic? Pokud nějak drasticky nezmění příběh, může to být docela fajn podívaná. Snad to nepřezpívá Lucka Vondráčková. 

honeysuckle

honeysuckle (hodnocení, recenze)

Jestli bude tento film hlubší než naznačuje synopse a jestli tvůrci vytřískají maximum z hereckého obsazení (Lea Michele, Megan Hilty, Hugh Dancy a Patrick Stewart v jednom filmu!) máme se skutečně na co těšit. Tedy alespoň fanoušci Oz :D.
Pozn. Megan Hilty se shodou okolností proslavila jako Glinda (http://i141.photobucket.com/albums/r75/greggles_02/Megan_Hilty_as_Glinda_from_Wicked.jpg) v broadwayské produkci muzikálu Wicked, který se taktéž odehrává v zemi Oz a podává příběh Čaroděje a čarodějnic z trochu jiného pohledu na věc.

Reklama

Reklama