Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Japonská dívka Miyage (Chigusa Takaku) a bengálský mladík Snehamoy (Rahul Bose) si začnou dopisovat, aby se procvičili v angličtině. Přátelství na dálku trvá léta a postupně se prohlubuje. Oba uzavření lidé se prostřednictvím dopisů otevírají jeden druhému až jejich vztah vyústí v manželství na dálku. (rikitiki)

Recenze (4)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Kolik očekávání, tolik zklamání. Od dvou předchozích filmů Aparny Sen jsem se nedokázala na vteřinu odtrhnout. Napětí mezi hlavními hrdiny filmu Mr. and Mrs. Iyer jsem dlouho vstřebávala. Japonská manželka moji nerozdělenou pozornost neudržela. I když některé obrazy života na bengálském venkově byly celkem zábavně natočené. Třeba válka papírových draků. Příběh jak z Prolomit vlny... Tedy hodně, hodně umravněný. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Docela slušně je odstíněno, když se děj odehrává v Indii nebo v Japonsku - barevný nepořádek kontra umírněná harmonie. Ale nemůžu si pomoc, ten film mě nudil. Jediný, co mě bavilo, byla ta zřejmě nesmrtelná kočka, která žila s rodinou roky a roky. KOUSEK DĚJE Furt jsem doufala, že už konečně našetří na letenku nebo si aspoň štrejchne s vdovou, ale ono nic. /9. 7. 2017/ ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh o ľudskej hlúposti, strachu, výhovorkách. O odkladaní samotného života tak dlho až človek zomrie. Príbehov o láske na diaľku vzniknutej výmenou listov je množstvo, ale tento je z nich asi najsebadeštruktívnejší na oboch stranách. Ako mladík tak aj dievča sú tak nesmelí, že na to, aby sa nemuseli stretnúť, pretože im to málo čo majú na diaľku v podstate vyhovuje, nachádzajú množstvo výhovoriek, ktoré na prvý pohľad dávajú logiku. Ako on nemá peniaze, nemôže cestovať do Japonska, ona má chorú mamu a musí sa o ňu starať. A tak vlastne prežijú životy spolu ale osamele. Tragédia ľudskej hlúposti. ()

cuneus 

všechny recenze uživatele

Velmi naivní a velmi bezvýchodné. Tak by se asi daly popsat osudy dvou hlavních hrdinů. Jinak celkem nuda, která občas rozčiluje přístupem postav k řešení situace. ()

Reklama

Reklama