Reklama

Reklama

Judas Kiss

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ztroskotaný filmař Zachary Wells je přesvědčen svým nejlepším přítelem a úspěšným režisérem, aby ho zastoupil jako porotce na festivalu filmové školy, kterou kdysi navštěvovali. Zachova známost na jednu noc se studentem se stane osudnou, když se student druhý den objeví jako finalista festivalu. Jeho jméno je Danny Reyes, jméno které bylo ve skutečnosti dříve Zachovo. Danny soutěží s filmem Judas kiss, se kterým Zach před patnácti lety vyhrál filmový festival. Objeví se záhadný starší muž, který radí Zachovi, aby změnil Dannyho minulost a tím i budoucnost. (Reeya)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Bukk 

všechny recenze uživatele

"You´re his flavour of the month." Netuším proč, ale takový záchvat smíchu jsem dlouho neměla. Ale jo, už vím. Zbytek bylo totiž jedni dlouhý čekání na něco, co nepřišlo. Takové to něco, co donutí člověka sledovat ten děj a nedělat u toho dalších tisíc věcí. Když už se krom prvotního překvapení z námětu "I slept with myself" vyklube jen nějaká slátanina romanťárny a dramatu, tak si začnete všímat hrozných maličkostí jako třeba toho, že Lockhart má stejný výraz ať se děje co se děje a tak bych ho nominovala na jedinou pořádnou sci-fi věc z tohohle filmu, protože takhle to neumí ani sama mistryně Kristen S. takže v tom něco magickýho být musí. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který na jedné straně vyčnívá poněkud originálním nápadem v rámci časových rovin, avšak na straně druhé si tímto ozvláštněním paradoxně podráží ošklivě nohy, protože je v tom všem na konci tak trochu bordel. Co se jeho provedení týká, tak to vypadá spíše jako nějaký TV film, který měl na jednu stranu nějaké vyšší ambice, nicméně ty se tak nějak v průběhu děje vytrácí. Zkrátka film, u kterého je celkem těžké si udělat nějaký názor, jelikož se vypaří z hlavy rychleji snad než jako pára nad hrncem. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, jiný. Buď donutí diváka přemýšlet a nebo jej divák odkopne. Pro mě celkově mírně nadprůměrný snímek, na který se budu muset někdy podívat znovu. ()

Jerkie 

všechny recenze uživatele

No, můžete se ptát, co to.. Můžete to zavrhnout, nebo to přijmou, pochopit i nepochopit.. Ale řekla bych, že se nad tím určitě pozastavíte. Asi jediné co jsem na filmu musela trochu překousávat bylo, jak postavy k sobě prostě nepřišli a s nechápavostí si neřekli "Já jsem Ty, to je jasný, ale co to má znamenat?" Chodili okolo horké kaše i když už moc dobře věděli.. Ale možná to tomu filmu jen pomohlo.. Myslím si, že tvůrci udělali moc dobře, když se rozhodli, že situaci nebudou osvětlovat - neřekneme jim jak a proč má znovu možnost napravit své budoucí já, co je jim do toho, ani my to nevíme. Tajemství zůstává, ale není to jedno z těch tajemstvích, kvůli kterému film odsoudíte, protože na něj nemůžete přijít a neustále Vás hryže, je spíš příjemný. Film je moc pěkný, jde vpřed, moc se nezastavuje a pořád je ve vzduchu nějaké to napětí. Prostředí ve kterém se děj odehrává je hezky barevné a zářivé, dodává tomu tudíž život. Herci svoje city a pocity, svoje touhy a svůj charakter ztvárnili výstižně. Než jsem se dostala k tomu, abych se na film podívala, musela jsem se k tomu trochu přemlouvat. Teď už by nebylo potřeba.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)

Reklama

Reklama