Cesta do pekel (video film)

Hard Ride to Hell

Cesta do pekla

Horor

USA, 2010, 94 min

• Dellamorte

TV úvod toho nasľubuje veľa , no akonáhle nabehne skupinka obligátnych blbečkov sprevádzaná neuveriteľným " drsňákom " a prenasledovaná " neuveriteľne " drsným stádom motorkárskych výkukov - nastáva filmový plač...kostolné finále to len celé úplne dorazí. Bodíky len za motorovku a pár krvavých pľúvancov. Miguel už pravdepodobne nedostane väčšiu hereckú príležitosť , akej sa zhostil v " The Night Flier " - verím však v pravý opak !(29.5.2010)

• Gilmour93

...je ve většině případů dlážděna dobrými úmysly a tady je paní režisérka nepochybně měla, leč, že vše dopadlo jinak, je věc druhá.. Gang lidožravých motorkářů s vysokým indexem BMI, vedený satanským guru s plnou hubou debilních keců, by rád spapal hezounké výletníky a ve zrychleném řízení naplnil nějakou dívčí dělohou maličkým rohatým Antikristem. Toť líbezná zápletka.. I přes ty šílené herecký výkony (vévodí prodejce nožů z minulostí člena speciálních jednotek), prohnilý scénář a autorské diletantství, jsem se postupně dopracoval do stavu, kdy se ta zhovadilost pro mě stala svým způsobem zábavnou. Jediné štěstí těch satanistů bylo, že je Texas tak velký a všem se zlomenou čelistí na jednotce intenzivní péče známý Ranger Walker na ně neměl zrovinka čas. Jinak by hned na druhý den ráno stáli v první řadě církevního semináře s názvem: "Milujeme Ježíše" a zafačovaní od hlavy až k patě by pohupovali svými polámanými těly v rytmu gospelových songů..(1.12.2010)

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +občas napětí a atmosféra, hodně krvavé a zvrhlé, občas záblesk dobrých dialogů a reálného chování postav -přesto mi přišlo jakoby každá postava byla z jiného filmu (akční hrdina, uřvaná holka, normální kluk...), proto jste si občas mohli připadat že nechápete na co koukáte, rovněž mi vadila dost nesmyslná zápletka s přívlastkem fantasy žánru/// Cesta do pekel je v některých místech hodně špatná. Hlavně to kazí závěr. Jenže první dvě třetiny byly dost slušné na poměry vyvražďovaček určených pro video trh a tak hodnotím celkem kladně. Podruhé už se na to raději dívat nebudu, protože bych zjistil, že to dohromady opravdu moc nefunguje, ale napoprvé nejsem zklamán./// Celkem 58%///(3.12.2010)

• Terva

U Satana, co to bylo !!!!!(5.6.2011)

• PetrPan2

Nudný satanský horor, který pohřbil i těch pár zajímavých scén. Škoda... ta satanská mše vypadala celkem zajímavě... :o((30.10.2010)

• st.verka

Jedna z podob zla, které se šíří jako bakterie a kde bez ohledu na výsledek dostanou na frak tak jako tak všichni.(1.12.2010)

• zdeny99

Tohle že má být satanský horor? Prvky z hororu jsou jen, že vrazi mají nejméně 150 let a konají rituální vraždy. Film bych označil za thriller s přídavkem béčkový. První polovina vypadá slibně. Drží diváka bedlivě u televize, ale od té vraždy se vše mění v jeden hon na všechny výletníky. Řinou se potoky krve, trapné hlášky, prostě klasické béčko.(1.12.2010)

• JohnSmith

Pardon,to že měl být horor?Hloupé,okopírované,namíchané jak tuzemák s rc colou.Prostě špatnost(2.9.2010)

• hellequine

Ach jo.. Téma vypadalo dobře a mám v oblibě béčkové horrory (někdy i "zetkové" :D), ale u tohohle jsem se tak nějak strašně nudila..(1.12.2010)

• Tclaw

Humus. Omlouvám se za tak silné slovo, ale co dodat ke snímku, který postrádá logiku, natočený je jak 15-letým puberťákem a hlavní bojovník strany dobra má koordinaci pohybů mé babičky a vtipnost kuchyňského koše na odpadky? Je to naprostá ztráta času, i když chvíli jsem si říkal, že je to možná myšleno jako vtip. Bohužel, není.(1.12.2010)

• drankeryth

Partia teenagerov cestuje karavanom cez uzemie Texasu a v kempovom priestore sa zastavia na relaxovanie po dlhej jazde. Tu omylom natrafia na partiu motorkarov, ktori sa zivia pojedanim ludi a satim ich drahocennej tekutiny - krvi. Na pomoc im prichadza jeden chlapik, ktory im predtym v tomto kempe predal jeden z jeho nozov. V mrtvom mestecku narazaju na nejakeho mexickeho knaza v kostole, ktory im odhodlane pomaha s jeho trapnym amuletom, ale aj tak ho nakoniec jeden z motorkarov skoli. Zacina boj na zivot a na smrt. Postupne sa im podari spolocne prekonat vsetkych tychto uchylakov a zaverecny happy-end sa moze konat. Dokopy v tom filme moc toho hororoveho nebolo, stale motorkari prenasledovali karavan a to bolo asi zhruba vsetko. A aby som nezabudol jeden z partie od karavanu vyrusil ritual motorkarov a za odmenu mu odsekli ruku ako vdaku za jeho tajne pozorovanie ich uchylnych praktik na nedobrovolnych obetiach v lese. Sem tam vystrekla aj nejaka krv, aby sa nepovedalo. Ale to zas nie je moc od takehoto zanru. Jednoducho som cakal toho viac, ale bol som asi moc naivny,,he he(25.12.2010)

• Dr.Abe

Něčemu se v tom dalo dobře zasmát(1.12.2010)

• ChickenPate

Děs a hrůza.(1.12.2010)

• AxelWers

Nemám rád takéto filmy. Plné primitívneho násilia.(6.1.2012)