Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finále celonárodní ankety o sedm nejoblíbenějších divů Česka vrcholí! (oficiální text distributora)

Recenze (6)

triatlet

všechny recenze uživatele

Světe div se, Karel Gott nevyhrál. Anketa, která míchá jablka a hrušky. Nepromyšlené, nezajímavé... Nedivím se, že na csfd se drží v černých číslech:-) ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Proboha! CO JE TOHLE ZA NOMINACE?! (Následuje zděšení a neartikulované výkřiky) Karel Gott je div? No, to je na tom národní kultura asi hodně špatně. Navíc... Já vždycky myslel, že "Div" je významu neživotného.... Ale vlastně jo. U Káji to sedí. Takže doufám, že tuhle zcela absurdní soutěž vyhraje - následně mu bude odebráno sperma a to se posvátně uchová v archivu národních památek pro tisíc dalších generací. Takže Vote for Gott! A teď mě omluvte, jdu poněkud zvracet. ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem tradiční čtčkovou nemastnou naslanou estrádu, kterou z bahna pozvedne tradičně skvělý Marek Eben a dá mi tak důvod udělit průměrné hodnocení. Výsledek vpodstatě naplnil moje očekávání, ale navíc nabídl pár vtipných advokátů (překvapivé zjištění, že Iva Kubelková není jen vypatlaná bárbína) a sympatickou tureckou respondentku v anketě. Takže k výslednému hodnocení můžete ještě tak čtvrt hvězdy přičíst ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mě to docela bavilo, ale to bylo spíšče kvůli osobě Marka Ebena. Samo o sobě je to asi skutečně o ničem. ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo výběrem spoluúčinkujících, ale ty jejich neuvěřitelně hloupé kecy a zoufalá snaha o humor, která se s železnou pravidelností vždy měnila v trapnou křeč, byla opravdu jen pro diváka s hroší kůží. Lituju Marka Ebena, že v té bezbřehé stoce "musel" jako jediný čnít jak maják bez naděje na zlepšení povětrnostních podmínek... ()

Reklama

Reklama