Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €20miliónovTržby Celosvetovo $14,400,000▐ Klasický akčný film, ktorý je technicky dobre zvládnutý, akcia v norme, dobrý vizuál, zaujímavé prostredia, dejovo miestami taká obohraná schéma ale ako taký priemer si to vystačí. Troška to malo nádych Ramba. /55%/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ta paní ze Základního instinktu by si měla dovolit přirozeně zestárnout! Zajisté asi má zdatného balzamovače, nicméně její botoxem nasáklý obličej už nemilosrdně prozrazuje notně přetočený tachometr a bývalý sexuální symbol začíná pomalu plašit ptáky. Její další kariérní kroky by se proto měly začít ubírat spíše směrem k dalším pokračováním Mumií, Nocí oživlých mrtvol či Nočních můr z Jilmové ulice, pokud jí třeba Angela Lansbury nehodí laso do svého Klubu vitálních penzistů. Ani pro ty kozy těsně nad pupkem patrně nenalezne v silikonovém století moc pochopení. Ale možná ji křivdím a jen se jí pupík posunul směrem nahoru. Jinak film působí dojmem exkluzivní prostitutky s diagnostikovanou akutní frigiditou, která nedokáže ani pořádně předstírat. Za svoje prachy sice dostanete dokonalé tělo, na které se dobře dívá, nicméně moc zábavy si s ním neužijete, protože v první minutě sebou flákne na záda, ani se nehne a téměř dvě hodiny jen unyle funí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako jo, slušné pokračování. Není už to tak originální, ani překvapivé, základní karty už jsou prostě rozdány od minula a seznamování s hlavním hrdinou už je pryč. Ale zase si pocestujeme po světě, příjemně dlouhou část strávíme někde v barmském pralese, je tady Sharon Stone, z níž to pižmo stříká stejně prudce jako před lety v Instinktu, i když je tedy fakt, že tohle je zrovna ženská, která ty chirurgické zákroky nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, je škoda, že si to neuvědomuje, protože za chvíli bude šik (tedy shit) jako náš národní poklad Helenka. A je tu i má oblíbená Napakpapha Nakprasitte (ta by zase mohla trošku přibrat). Já jsem vlastně spokojen a klidně bych ještě jeden dva zářezy do série dal. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvojka je diametrálne odlišná ako jednotka. Dejovo, výpravou, obsadením. Jedna chcela upútať. Skvelá akcia, jednoduchý dej. Dvojka už ide hlbšie. Scenár je prepracovanejší, vyvrcholenie príde v samom závere. Akcie nieje veľa, ale keď už je, tak je o to veľkolepejšia. Naháňačky, výbuchy a bitku sú fajn. Trochu za vlasy pritiahnutý súboj v kúpelni prepáčim len kvôli skvelej choreografii a strihu. Lokácií nieje mnoho, ale ukazujú krásu krajiny. Stone musí mať skvelých balzamovačov, lebo má už asi 300 rokov a stále vyzerá dokonale. Čo sa týka zvyšku obsadenia, celkom sa podarilo. Ako som povedal, lepšie po scenáristickej stránke, akcie trošku menej. 3 z 5 ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Prvú časť mám rád, bola to príjemná kombinácia dobrodružstva, akcie, vtipu a romantiky navyše so šmrcom francúzskeho filmového "feelingu" pre ktorý mám v posledných rokoch čoraz viac slabosť. Bohužiaľ v pokračovaní nefunguje ani len jedna vec z predošle menovaného. Tomer Sisley má stále tú správnu dávku charizma, ale takto nudný film jednoducho nedokáže sám utiahnuť dlhšie ako pol hodinu. Zaujímavé prostredie Thajska a Burmy po chvíli taktiež omrzí, nepomáha tomu ani už až priveľmi zostarnutá Sharon Stone, ani nezaujímavý zbytočne dopletený príbeh .. ostane len pocit premárnenej šance a príliš časté pozeranie na hodinky s očakávaním vytúženého konca. Až sa mi nechce veriť, že to točil ten istý režisér. 2* za pár dobrých scén (ako úvodná naháňačka v autách, záverečný zoskok z lietadla) a peknú kameru, resp. celkový audio-vizuálny štýl, ktorý ako jediný drží krok s prvým dielom. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa od 18. januára do 12. júna 2010 v Belgicku, Nemecku, Veľkej Británii, Hong Kongu a Thajsku. (m.a.t.o.)
  • Bitka počas voľného pádu sa skutočne natáčala vo voľnom páde. (m.a.t.o.)
  • Pre potreby automobilovej naháňačky bolo použitých a rozbitých 12 vozidiel Mercedes ML a 3 Audi A6. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama