Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Ošetření kreditkou, přežití zkázy ve skříni, přetnutí vedví, krásné exteriéry (a interiéry) skladišť a jedny schody na kterých každý upadne. Plus povedené masové scény s místy až 20 účinkujícími, do toho průlet tryskáčů a titanik na vodě renderovaný ve stylu her z roku 1995. Na druhou stranu málo žraloků, chobotnic nebo aspoň dinosaurů (doufám, že se dočkáme v sequelu). Suma sumárum jen za ***, jsou i lepší kousky, ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to mi ho „vyndej“. Asylum už vážně upadlo na absolutní dno a dělá si prdel i z něčeho takového jako je zkáza Titaniku. Kdyby raději místo těch vyhozených peněz za céčkové herce a téměř neznámé často polonahé krasavice, investovali peníze raději do alespoň trochu normálního scénáře, udělali by daleko lépe a věřím, že by vydělali i mnohem větší prachy. Ale tahle společnost to je jen stroj na výrobu neskutečných paskvilů s minimálním rozpočtem. Nikoho už tedy ani moc nepřekvapí, kolik totálních píčovin se ve scénáři objeví, stejně jako nelogických kopanců, podprůměrných digitálních výkonů a směšných hereckých výkonů. Nerad to říkám, ale na tuhle sračku asi nějakou dobu nezapomenu, díky několika stupidním scénám a již zmíněnému dementnímu scénáři…Tu jednu dám za těch pár pěkných holek a fakt, že ten blonďáček nakonec fakt chcípnul…10% víc ani omylem! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

KafuR odpad!

všechny recenze uživatele

Najít něco pozitivního na tomto filmu je opravdu dost těžké.. Mizerný scénář, špatné triky a nevýrazné postavy dobrý film nevytvoří. A pokud by se jednalo o kterýkoliv jiný námět, určitě by tento film tiše zapadl do hlubin braků stejně jako Titanic do vod Atlantiku, ovšem kvůli spojitosti s touto lodí bude hodně lidí stravovat tento snímek ještě hůř. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Kriste pane!!!Sice nejsem věřící,ale teď ho musim volat na pomoc :)Když jsem viděl ty negativní komentáře a průměrné hodnocení 7% ,hodně jsem váhal jestli se na to podívat,ale odhodlal jsem se a pustil si to...po první půlhodině už jsem to jen popoháněl dál,rychleji a rychleji,abych to měl co nejdřív za sebou,protože takovouhle tragédii člověk jentak nevidí!! moment...přemýšlim co se mi na filmu líbilo...pořád přemýšlim...ještě stále přemýšlim...aaaaaaaaa mám to!Byly to herečky,z celýho filmu se mi líbily jen herečky :)Ten děj byl stejně předvídatelný, jako moje každosobotní kocoviny,o hercích ani radši nemluvim a ty počítačový efekty?No tak to byl extrémní výsměch :)Sice nevim kolik tenhle film stál peněz,ale kdyby ty prašule radši dali na charitu nebo na výzkum aids či rakoviny udělali by 100x líp,protože takovej paskvil? To je opravdu do nebe volající. A stejně jako mám svých 10 nejoblíbenějších filmů všech dob,tak tohle se zase může u mě pyšnit titulem jednoho z 10ti nejhorších filmů všech dob :)Ještě,že existujou krásný ženský,protože díky nim, dam tomuhle úletu aspoň 10% :) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama