Viva High School Musical Mexiko

Viva High School Musical

Viva High School Musical Mexico

Komedie / Drama / Rodinný

Mexiko, 2008, 103 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,070,731(19.8.2010)

• Elbarto08

hnus proboha. Co ty dabing songy, co to bylo? viděl jsem tak asi 20 minut dohromady(5.2.2012)

Ze začátku jsem byla skeptická ale jak film pokračoval a s ním i česky dabované písničky ,pohlcovalo mně to čím dál víc. Já osobně to beru trochu jako parodii na originální hs. ale tak povedenou že ji mám snad raději než originál :-) Jinak hudba výborá a i hlavní hrdinové jsou velice sympatičtí .No koukněte a uvidíte jak to zapůsobí na vás:-)(30.9.2010)

• Šándor

Hardcore a ty vole!!! víc se k tomu nedá říct. Dal jsem 30 minut. Dát víc, tak už jsem poznamenán na celý život. Chápu, že to je jen pro určitou skupinu lidí, do které naštěstí nepatřím, ale i tak by to mělo mít jinou kvalitu. Los Pichichis - dobrý vtípek, ale myslím že ten kdo normálně sleduje takové filmy to nepochopil:-D(19.6.2011)

• LadyAjva

Nechat ty písničky v originálním znění, nebylo by to až tak strašné...(2.9.2011)

• moviefilms

Tak tohle je fakt moc... jestli sem dala u High school musical 2 odpad! tak tady by musela být hranice někde u mínus 5* a pořád by to nestačilo. Neskutečně trapný, žádnej novej nápad, příšerná hudba a dialogy... o těch radši ani nebudu mluvit.(1.1.2012)

• Verunka1995

Mexická trapárna a snahu napodobit HSM z Ameriky, opravdu příšerný, herecké výkony - jakoby nebyly, písničky - o tom nemluvě, ti co hodnotí za 5* - klobouk dolů, .. no prostě děs a tečka!(5.2.2012)

• kirmalee

Abych se přiznala, normální ,,americké,, HSM je milionkrát lepší, než tahle nesmyslná spatlanina. Ještě horší je fakt, že songy jsou nadabované, což ještě přilévá olej do ohně. Ne, tohle se opravdu nepovedlo.(6.3.2012)

• unclejack

Trápna NAPODOBENINA. Ani sa nenamáhali trochu pozmeniť dej , alebo aspoň postavy , všetko zostáva rovnaké , len sa presúva o pár stovák kilometrov na juh , do Mexika - smerom od USA , pravdaže - inak tie predabované pesničky ma fakt dorazili.(7.3.2012)

pro mě lepší jak Muzikál ze střední, fakt mě to chytlo, hlavně mužské obsazení. Vůbec nechápu proč za hlavní představitelku do muzikálu dali někoho kdo se neumí hýbat!!!(25.4.2012)