Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (194)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma měkkosrdcatý a skrz naskrz dobrácký týpek. V reálném životě bych s takovým člověkem rád pobyl, ve filmu ale jeho existenci tolerovat nehodlám, neboť znamená obrovský scénáristický cheat, který navíc v tomto případě není obalen dostatečně zajímavým příběhem. 40% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Možná, že čtyři hvězdičky jsou až moc, ale ona z toho čiší taková neuvěřitelná pohoda, že nemůžu dát méně. O tom, že je to předvídatelné bych se u takových filmů ani nezmiňovala, takový druh komedie nemá překvapovat. Žádný hloupý humor jak jsem se obávala se naštěstí nekonal a já dostala seskupení sympatických herců, kteří si mou pozornost drželi celých devadesát minut. Naivní Ned, který v každém hledá jen to dobré, bisexuálka Nat (výborná Zooe) nebo kariéristka Miranda mě prostě bavili,přestože se žádné sály smíchu nekonaly. Prostě pohodička :) ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Vyznění snímku asi nejlépe prozradí následující dialog. Hlavní hrdina sedí v kanceláři kurátora po svém předčasném propuštění z vězení: "Já jsem váš ku-rá-tor." "Proč mluvíte tak zpomaleně?" "Když někdo prodá marihuanu policajtovi v uniformě, tak jako vy, tak musí být určitě dementní". A přesně v tomto snímku se nese celý film. Hlavní hrdina, dobrosrdečný důvěřivý trouba, prodá poldovi trávu, jde si sednout, po předčasném propuštění se nemá kam vrátit, a tak postupně vystřídá bydlení u své matky a svých třech sester. Každé ze svých sester nějakým způsobem zasáhne do jejich zaběhnutého života, a každá tak má dobrý důvod se na něj zlobit a vyhodit ho ze svého příbytku. Celý film měl z mého pohledu jednu chybu, a to rozvleklost a několik zoufale nudných míst, kdy jsem skoro usnul. V těch částech, kde se něco dělo, se ale jednalo o docela zajímavý nezávislý film, který se snažil i divákovi předat nějaká ta moudra a rady, a i díky tomu se jedná o film, který stálo za to vidět. Paul Rudd v hlavní roli byl výborný, stejně jako skoro všechny vedlejší postavy. Tomuto filmu se vůbec ten casting hodně povedl a nebyla zde žádná postava ani žádný herec, který by mi vadil. I z toho důvodu hodnotím relativně dobrými třemi hvězdami. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Hustý. Asi po pěti minutách jsem si řekl, že jestli to opravdu skončí tak, jak to skončit nejspíš "musí", tak půjde o sračku gigantických rozměrů. A hle! (Bylo to ještě horší). Každopádně jestli máte chuť potkat nejprvoplánovější vtip galaxie (pes Willie Nelson) a neskutečně tragicky vykreslenýho "idiota", ve kterym by se beztak - nejmíň kousíčkem - našel kdokoliv z nás (takže fakt stěží pochopíte, proč že ho má celý okolí za naprostýho imbecila, co si ani zadek sám nevytře) ... tak směle do toho! Vážně nechápu, jak se takový jména mohly tomuhle bezcennýmu projektu vůbec upsat; čimž teda ale rozhodně nenarážim na čim dál votravnější Zooey - ta tam naopak pásla dokonale. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Příjemné to je, ale především díky obsazení, jehož potenciálu přesto nebylo ani zdaleka plně využito. Film jako takový si není tak úplně jistý, čím chce být. Na drama je moc odlehčený a plný klišé, na komedii zas nedostatečně odbržděný a málo vtipný. Díky krátké stopáži sice skončí mrknutím oka, ale stejně tak rychle na něj člověk nenávratně zapomene. 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama