Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Na hoďku a čtvrt celkem nahuštěný děj. Montgomery doručila pro mě další zábavný animák. Líbily se mi trošku víc rozepsané rozdílné charaktery hlavní dvojky. Superman kope za absolutní dobro a životy, zatímco nedůvěřujícímu Batmanovi nevadí si ruce zašpinit. Tak to má být. Konečně tedy nejsou dva stejní dobráci od kosti. Batman baví hláškama a ten jeho lítající skůtřík mě pobavil. -"Well, did you come here to sightsee of fight?" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju Batmana,drsného,bez citného pesimistu,kterého každy nemůže vystát.Slušnej animák,kterej sem si vyloženě pustil z nudy,protože Superman nepatři do mé oblíbené kategorie.Filmá dobré tempo,plno fantaskních postav a je až nečekaně nabušený akcí.Velice příjemné překvapení,hlavně postava Batmana....proč mě nemáš rád?ty si mi ukradená,já jen musim dohlídnout,aby neudělal Kal-El nějakou chybu! :-) ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

NJn-Logika comicsového světa občas zaskřípe, zápletka se Superholkou je přecejen trošku zvláštní...Ale jinak je to kvalitní akčňák ve kterém s Batman a Superman hezky charakterově doplňují, diváka potěší pár vtipňějších momentů, fandové WonderWoman si taky příjdou na své......A i kdyby nic-tak tam běhá spousta ženských v úplých oblečcích :D ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zmätočný názov filmu je len korunou nad premárnenou šancou. Hlavným problémom je chaotický nezmyselný dej plný dier, ktoré prevŕtavajú film od prvých minút . Taktiež psychologické pochody postáv sú aj na komiks mimoriadne samoúčelné (záverečná premena Kary), rovnako ako motívy Darkseida, ktorý v príbehu pôsobí vycucane z prsta. Na druhej strane Wonder Woman je skvelá a Batman priam úžasný. Jeho cynické hlášky nemajú chyby (i keď pôsobí ako tieň originálnej postavy Batmana). Škoda len, že má vo filme minimálny priestor (a to má meno v názve!) a pôsobí viac ako štatista v sci-fi fantasy. No obzvlášť zamrzí animácia, ktorá je miestami odfláknutá (Batman, Superman). U Lauren Montgomery sme boli zvyknutí na vyššiu latku... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Více akce, méně příběhu. Dá se to prominout, protože je to kreslený film z bohatého komiksového světa, u kterého se předpokládají aspoň základní znalosti reálií. Kromě titulního Supermana a Batmana nechybí ani Wonder Woman, Barda, armádá klonů Doomsdaye a Darkseid. Hlavně je to ale příběh o tom, jak se z Apokalypsy stala Super Girl. Ještě sledujete? Pak vězte, že svižné tempo nasazené na začátku se v závěru trochu unaví, i když bojovat se nepřestane. 7/10 ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama