Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trochu vlažnější sprcha po tématickém DC showcase týdnu... Nejnovější snímek z rukou talentované Lauren Montgomery postrádá jakýsi větší náboj, což se nepříznivě odráží i na akci. Ono jí tu není málo, jen je o dost zředěnější, než jak ji jsme v ostatních supermanovských animácích zvyklí vídat. Jakkoliv je vizuální zážitek v rozlišení 1080p naprosto dokonalý a bezchybný, stále je to blučková nuda. Situaci zachraňuje sympatická stopáž a kreslená sexy hrdinka, ze které mnoha fanouškům komiksu musí vypadnout oči z důlků... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zrození Supergirl je fantastická lahoda. Trojka Superman, Batman, Wonder Woman jsou tu, aby zvítězili na planetě Apokalypsa, vyměnili si několik výborných hlášek a připravili prostor pro vynikající závěrečné střetnutí ve Smallville. Vše má náležitý spád, humor, napětí a nadhled. Dokonalá kombinace. Knižní předlohu najdeme pod názvem Superman/Batman: Supergirl. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Krátce: Povedený film, povedené postavy, "zkrocení zlé ženy" také vydařené, hlavní záporák nemá konečně vizi destrukci světa, ale unese dívku, aby se stala jeho generálem, takže taky plus, no, mně se to líbilo :-) (Konečně taky šlo poznat, že si superhrdinové něco dělají, teče krev, modřiny.... V ostatních toto dost chybí. Superman/Batman: Veřejní nepřátelé -> zde se mydlili a nešlo vidět, že by se někomu něco stalo... Zde ano :-) Líbilo. 70% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Závěrečné mydlení Darkseida se Supermanem a jeho sestřenicí na Kentovic farmě je zdaleko to nejlepší z celého filmu. Zbytek má velice blízko k odpadu, slabý (a často i hloupý) scénář, tuctová animace a vůbec, vypadá to jako narychlo spíchnutý superhrdinský animák zaměřený na dámské publikum. Tohle se paní Montgomeryové nepovedlo. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Na hoďku a čtvrt celkem nahuštěný děj. Montgomery doručila pro mě další zábavný animák. Líbily se mi trošku víc rozepsané rozdílné charaktery hlavní dvojky. Superman kope za absolutní dobro a životy, zatímco nedůvěřujícímu Batmanovi nevadí si ruce zašpinit. Tak to má být. Konečně tedy nejsou dva stejní dobráci od kosti. Batman baví hláškama a ten jeho lítající skůtřík mě pobavil. -"Well, did you come here to sightsee of fight?" ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama