Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juan je zpět v Římě, chlubí se zraněnou nohou a těší se respektu, ačkoli byla jeho armáda u Forli poražena. Hernando však přivede do Říma zajatého Benita Sforzu a Cesare se nemůže dočkat, až se jeho otec dozví pravdu o bratrově zbabělosti. Zahořklý a ponížený Juan pomalu umírá na syfilis a svou bolest tiší opiem, na které si vytvořil závislost. Lucrezia se stále vykrucuje z manželství s Calvinem a nepřestává flirtovat s jeho bratrem. Della Rovereho atentát dělí od uskutečnění už jen poslední překážka: jak nahradit papežova ochutnávače vlastním agentem...? (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda nebyla vůbec špatná, její děj ovládla nenávist a intriky mezi bratry, a když se k tomu přidaly protipapežské pikle, nemohl jsem se nudit. Veškeré dění probíhalo ve velmi slušném tempu, a bavily mě i šachy okolo případného sňatku Lucrezie, takže jsem byl spokojen. 4*+ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Při scéně společné večeře papeže s kardinály se všichni nápadně posadí do podoby obrazu „Poslední večeře“ od Leonarda da Vinciho. (Red_Fox)

Reklama

Reklama