Reklama

Reklama

Epizody(9)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně jsem spokojený. Nadšení ve mně sice tvůrci vyvolat nedokázali, přece jen jsem narazil na nějaká hluchá místa a i v těch lepších epizodách mi chybělo něco, co by mé hodnocení o tu hvězdičku zvedlo, ale většinu času jsem se slušně bavil. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada má hodně pomalý rozjezd, ale po dvou třech dílech se i z Borgiů může stát divácky atraktivní záležitost. Klan stoupá po žebříčku popularity a každý z nich brzy dává tušit, že nebere své jméno nadarmo. Kardinál Cesare, jeho sestra Lucrezia a především jejich otec, Jeho Svatost Rodrigo... Zajímavá podívaná do rané renesance, nádherné kostýmy, krátké výlety i mimo Vatikán. Herecky osloví samozřejmě Jeremy Irons a jeho dvě ženy, stále atraktivní Joanne Whalley a pikantní Lotte Verbeek. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průběh první série je celkem uspokojivý. Výprava, kamery, střih, hudba a výbornej cast....... bohužel ten šíleně blbj závěr to dost shazuje. Tak snad příště. Na mě těch uchyláren je dost málo v porovnáí s pčedlohou. Navíc Jeremy se ještě ani nerozehřál. Snad se dočkáme. ()

Galerie (160)

Zajímavosti (1)

  • Tvůrce Neil Jordan předestřel, že podle původního záměru měla první série zahrnovat deset dílů, ale protože se projektu nedostalo dostatečné finanční podpory, rozhodli se tvůrci jen pro dílů devět. (Conspi)

Reklama

Reklama