Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tady se to tříská jako jádro sparťanských fanoušků s kotlem slávistů. Na jedné straně scénář, který pajdá hůř než Dr. House, na straně druhé zpracování, které by spoustě tuzemským kolegům mohlo dělat přednášku. Alibisticky si stoupnu někam stranou a budu jen tiše pozorovat, jak se Rudolf vyvrbí. Kdybys chtěla čekat se mnou, nebudu se zlobit, Vico. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo skutečně myšleno jako komedie, protože v tomhle směru to podle mě moc nefunguje, jako romantika už ano, navíc to má trochu příměs něčeho drsnějšího, ale zase to nejde za nějaké hranice. Vica je zde skutečně bohužel otravná, i když jí to pořád neskutečně sluší. Postavy mě celkově nedokázaly tolik vtáhnout. Filmařky dobré. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Výborný debut. I přes jednoduchý, ale u nás neotřelý scénář, pár hluchých míst a občasný logický laps mě opravdu bavil a to díky hlavnímu aktérovi Pavlu Baťkovi. Ten nejenže skvěle vystihl svou roli, ale doprovází film i neustálými voiceovery se svými myšlenkami a díky jeho příjemnému hlasu se tak výsledný dojem ještě vylepšuje. Za zmínku rozhodně stojí také výkon Filipa Blažka v roli kamaráda do nepohody a hláškujícího mafiána Jiřího Lábuse. Role oběma sedí jak ulité a je velká škoda, že Lábus nedostal víc prostoru. Méně přesvědčivá byla má oblíbenkyně Vica Kerekes, která tentokrát dostala nevděčnou úlohu neustále napružené zamilované kamarádky. Ta byla v některých momentech opravdu otravná, i když to asi nebyla ani tak její chyba, ale záměr tvůrce. Režie debutanta je velmi obstojná, kamera s hudbou jsou na české poměry opravdu skvělé a odlišující se. Kameraman nejde pro nějaký ten snímací nápad daleko a soundtrack je víceméně na světové úrovni. Za mě nejlepší český debut za rok 2014, který by si větší pozornost a hodnocení rozhodně zasloužil. 7.5/10 ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zejtra. Zejtra k tomuhle filmu napíšu komentář, nad kterým zůstane rozum stát. Komentář, kde pochválím příjemnej soundtrack, krásné herečky a zajímavou kameru. Neopomenu ani to, že Vica překvapivě neukázala ty svoje vnady a taky že ten příběh, byť od debutanta, je takovej nemastnej neslanej. Ten komentář bude mít nejenom začátek a konec, ale taky něco mezi. Zejtra ho napíšu, slibuju. A nechám ho tu napořád .. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Více takových českých filmů, prosím, ovšem s lepším scénářem. Zejtra napořád je totiž zručně natočené i zahrané vzduchoprázdno, které těží z několika "osvědčených" klišé (hlavně tedy ta hlavní romantická zápletka je hrůzná) a neokoukané věci a postavy, jež by si zasloužily více pozornosti, naopak odbývá (především tedy mafiána Jiřího Lábuse). Rudolf Havlík má ale talent. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Ruda z Ostravy běží za hrdinou příběhu směrem od Náměstí Svobody k Hlavnímu nádraží ulicí Masarykovou, kde zahnou doprava směrem ke Staré radnici, načež v další scéně oba přeskakují zábradlí v tramvajovém kolejišti ze zcela opačného směru od Hlavního nádraží. (velkyvezir)
  • Rudolf Havlík, pro nějž se jednalo o filmovou prvotinu, a který nemá filmové vzdělaní, přiznal, že o filmové režii a řízení filmového štábu nevěděl de facto nic. (sator)
  • Na hudbě k filmu se podíleli i členové kapely Portless, pánové z původní sestavy Support Lesbiens. (Eruzione)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama