Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prekrásna ruská balerína Maya (Sofya Skya) je prenasledovaná ruskou mafiou. Mafiáni už predtým zabili jej manžela Michaela (Christian Slater), ktorý bol úspešným obchodníkom, a teraz sa snažia získať späť stratené dokumenty v hodnote 500 miliónov dolárov. Skorumpovaní policajti nadrogujú Mayu kokaínom a následne ju zatvoria do väzenia. Krátko pred prepustením jej naviac unesú dcéru Ninu (Marianna Khalifman). Na čele s Mayou sa teraz začína boj o jej záchranu. Avšak z tých, ktorí sa zdali byť jej priateľmi, sa vykľujú jej najnebezpečnejší nepriatelia... (nessbeal)

(více)

Recenze (9)

Alairik 

všechny recenze uživatele

V zásadě je to klasický béčko o týpkovi, kterej je křivě obviněnej a ve vězení to s nim hne a stane nástrojem vendetty. Námět podle pravítka akorát v hlavní roli pomstychtivá balerínka. Horší kousek jsem neviděl už dlouho. Nevím co tomu ubírá víc. Fakt, že jsem nemohl koukat na hokej nebo to, že se z výše zmiňované baleríny během filmu stane růžovej power ranger. Film je zbytečně rozvlekej, herci používaj zbytečný slova, akční scény jsou hrozně, ale fakt příšerně natočený ani pokus o vyprávění stylem flashbacků nic moc. Rozumim, že tenhle film moc peněz nestál, ale i tak se z toho dalo udělat víc. Jediný plus jsou hezký holky. Ale to bohužel celej film nezachrání. Možná to ale zachrání na 1* ()

Vencik89 

všechny recenze uživatele

Rambo balerína? To jako doopravdy? Jako komedie to ušlo, ale opravdu tohle mysleli vážně? Konečný song není špatný..skoro to ale vypadá, že ruské vězení je skoro ideální místo pro soustředění baletek.. Samotka je ideální pro trénink otoček,udržují si tam nízký až žádný přísun potravy a ještě je to celé neuvěřitelně zocelí.. Kdo chce v baletu něco dokázat, tak vzhůru do Ruska páchat zločin.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Akční film, kde v hlavní roli není Christian Slater, i když by se to na první pohled zdálo, ale ruská balerína, která si to klidně rozdá s ruskou mafií, která po ní jde. Film, který má podle anotace náběh na super akční béčko, jenže se bere až moc vážně. A tak z toho nakonec vzniká celkem trapné povídací melodrama, kterému chybí pro akční film tolik typický prvek - akce. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dostalo mě to baletí karate. Vam Damme se může jít zahrabat. Jinak blbost na entou, ale aspoň zábavná. Proč Ch. Slater hraje čím dál ve větších a větších "béčkách" ??? ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama