Reklama

Reklama

Recenze (8)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Show, která zdaleka nedosahuje kvalit toho, co před čtvrt stoletím psali pro BBC Stephen Fry a Hugh Laurie. Většina scének se totiž nejen nijak dějově nevyvíjí, ale postrádá i vtipnost. (Porovnejte třeba tolik oblíbenou Burnistounskou scénku z výtahu se scénkou Privatizace policejní jednotky Frye a Laurieho). A to bohužel říkám jako člověk, který několik let žije v Glasgow a za normálních podmínek má skotský přízvuk a smysl pro humor nesmírně v oblibě. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Priebežne hodnotenie budem aktualizovať s pribúdajúcimi časťami, ale prvotné nadšenie ma proste neudržalo na reťazi a musel som tomu navaliť plnku. Britcom jak remeň. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Některý sketche jsou stoprocentně za plnej počet (fuckin' hingmy - talent, epiphany continuum, voice controlled elevator, ...) ale některý jsou vyloženě trapný (dva pitomí frantíci v dodávce wtf?), proto si nezaslouží plnej počet celkově. Nicméně pořád jde o dost kvalitní scottcom :-) ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Zhliadnuta prva seria. Klasicky britcom zalozeny na skecoch (ako zvycajne, niektore lepsie a napadite, niektore horsie a opakovane). Cim je ale iny, je to, ze vlastne to ani nieje britcom, ale "scottishcom". A prave skotsky prizvuk dava tomu serialu neuveritelnu stavu, ale zaroven problem niekedy porozumiet a chapat vtipom. ()

muti 

všechny recenze uživatele

dufam ze toto nepredstavuje to najlepsie zo skotskeh humoru, pretoze inak koncim. nudne, nezaujimave, amaterske, trapne. koli comu davam 2*? ()

daspivoj 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec zlé, samozřejmě, některé skeče jsou primitivní a pokud se vám zrovna netrefí do nálady, tak nezaujmou. A pokud se trefí, tak se da zasmat i necemu tak stuptinimu jako "Can I use your toilet?" Můj nejoblíbenější: "I'm nothing if no an open-minded baker..." :-DDD ()

Reklama

Reklama