Reklama

Reklama

Megastavitelé

(seriál)
  • Kanada Mega Builders

Obsahy(1)

Někdy se plán výstavby zrodí z nutnosti a někdy jen tak pro radost, ale v obou případech komerční stavitelé na celém světě přemýšlejí z vyšší perspektivy. S pomocí důmyslných nástrojů, nové moderní technologie a kreativní výstavby jsou dnešní stavitelské projekty dokonalejší, než kdy před tím. Pořad zavede diváky do centra rušných zón výstavby, kde budou moci nahlédnou do zákulisí, spatří vyobrazení dokončených staveb ve virtuální grafice na počítači a poslechnou si rozhovory s konstruktéry projektů a staviteli. (sator)

(více)

Recenze (5)

diffside 

všechny recenze uživatele

Opat raz kvalitny serial z Discovery Channel. Pri niektorych epizodach som cumel s otvorenymi ustami, co vsetko su ludia schopni postavit a ake prekazky je mozne prekonat s obrovskymi strojmi a pracou ludi. Kazdopadne odporucam kazdemu. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděné... 1. díl: Železnice v Jihoafrické republice ***. 2. díl: Nejdelší tunel - Návrat 3. díl: Tenerife - Návrat 4. díl: Věž Orbit - Návrat 5. díl: Istanbul - Návrat 6. díl: Bay Bridge - Návrat 7. díl: Arktický hotel - Návrat 8. díl: Větrná elektrárna v oceánu 9. díl: Největší nákladní loď 10. díl: Největší vlnový stroj 11. díl: Rocknrollový lunapark 12. díl: Plovoucí most 13. díl: Město ve městě 14. díl: Lanový most 15. díl: Ropná plošina 16. díl: Most v Abu Dhabí 17. díl: Návraty - Sumár 18. díl: Nejdelší tunel na světě 19. díl: Thajský most 20. díl: Horské dráhy 21. díl: Městský tunel v Madridu 22. díl: Betonový obloukový most 23. díl: Nejvyšší mrakodrap na světě - Dubaj 24. díl: Umělý útes 25. díl: Ledový hotel 26. díl: Stadion v Riu 27. díl: Most v Hong Kongu 28. díl: Největší důlní bagr 29. díl: Tanker a ledoborec v jednom 30. díl: Hydoelektrárna v kanadské divočině 31. díl: Aquacentrum Londýn 32. díl: Nejhlouběji položeny tunel - Istanbul ()

Galerie (98)

Reklama

Reklama