Mladá dívka potkala chlapce, se kterým má jít na rande. Chlapec je jí velice podobný, protože údajně maluje, píše poezii a hledá dlouhodobý vztah. Skutečnost je však úplně jiná. On celý svůj život věnuje jen alkoholu a po vztahu vůbec netouží. Je jen otázkou, jak toto rande proběhne. (zdeny99)
hirnlego
Flipper
Dostatočné. (ale skoro plná fľaška chlastu po prepitej noci? a aj plný Branik? )(27.6.2010)
petaspur
On a ona se chystají na rande. Ona v naivně bílé ("Určitě mu jde o dlouhý vztah."), on v drsně černé ("Doufám, že hřebec dneska zajede do ohrady!") a do hlavy se vtírá nápad, co když ...? Ano, to "co když" je správně.(10.7.2010)
Gimp
Segrestor
Námět je vtipný. Herci se snaží,o tom není sporu. Věřím, že si tvůrci to natáčení pořádně užili. Věřím ovšem i tomu, že si tvůrci říkají, že dneska by to natočili trochu jinak. Některé pasáže byly možná příliš dlouhé, neboť už v jejich začátku bylo jasné o co jde. To máte jako s koktavým člověkem. Dávno víte, co chce říct, ale poctivě čekáte, než to ze sebe vysouká. Podobně jsem se cítil při sledování tohoto krátkého filmu. Ale rozesmál mě a to je hlavní. To se počítá. Teda, já to počítám.(10.5.2011)
triatlet
odpad!Když jsem se rozhodl odpoutat od odpadu - po závěrečné nápadité scéně protijdoucích hrdinů, tak přišlo podivné rozuzlení s pivem... Ale snahu tvůrci mají. Zřejmě neuspěli v soutěži domácích videonahrávek "Natočto". Možná by to měli poslat do pořadu "Netočto" a patřili by k favoritům:-)(28.6.2010)
heyda
Dost dobré.(29.3.2011)
iamek
odpad!Dost trapné.(23.6.2010)
Rosana
Nadchla mě pointa, jinak byl film trochu zdlouhavý. Kldině by mohl být poloviční :)(21.8.2011)
kingik
Dost slabé.(20.6.2010)
LINKIN
Baxt
Docela dost.(27.6.2010)
noctambule
Takové čudné.(3.3.2011)
asirtes
dokonale predvídateľné...to hovorí samo za seba.(31.8.2011)
zdeny99
Pointa super, rozzuzlení ještě lepší. Kamera a střih jsou hrůza. Celkově mne to pobavilo.(10.7.2010)
DrBuznička
Zpracování dobré, ale za tu pointu si filmař zaslouží ocelovou trubkou do zadku.(21.6.2010)
mi-ib
Zpracování nic moc, ale ta pointa si zaslouží jednu hvězdu navíc.(21.6.2010)
2Hitman3
Pobavilo :-D(23.6.2010)
Marfab
nápad pěkný a je to ze života, že jo.nemuseli tam být ty vyměšovací záběry to patří někde jinde(28.11.2011)
Aquarii
Perfect!(13.5.2012)